Wpis z mikrobloga

Dobra trzeba kilka słów napisać, bo już się pojawiły pytanie czemu nie wrzucam nic z treningów :) Niee, nie zostałem WRAKIEM :) Wszystko jest w porządku, a nawet i lepiej.

Szykują mi się ogromne zmiany w życiu i przez najbliższe miesiące, a może i nawet do końca roku, treningi przestają być priorytetem.

To nie znaczy że nie będę trenował, czegoś czasem wrzucał, ale po prostu odpada pogoń za ciężarem na tą chwilę, bo po to nie ma sensu w takiej sytuacji, gdzie będą mi wypadały treningi, często nie będę wstanie ich na 100% zrobić, będzie gorsza regeneracja, dodatkowe stresy etc.

Dlatego żeby treningowo coś wyciągnąć z tego okresu, skupię się na gpp, robieniu cardio, wyczyszczeniu diety i ogólnie poprawie zdrowia, bo jak ten okres się skończy...

To DOCZEKACIE SIĘ!
Bo planem jest skończyć wtedy ze swoją naturalnością. I w końcu móc przestać pisać o sobie jako o NATURALU :P

A wtedy zacznie się powoli gra na równych zasadach z innymi, a nie ciągła walka z przegranej pozycji :)

#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krzysio_misio12: Cóż, dla mnie mało.
Oczywiście ja mu nic nie odbieram, pisałem że jest to teraz najwyższy wynik w kraju i zrobiony w eleganckim stylu... ALE TO WSZYSTKO. I to tylko świadczy o niskim poziomie trójboju w naszym kraju.
  • Odpowiedz
Szykują mi się ogromne zmiany w życiu i przez najbliższe miesiące, a może i nawet do końca roku, treningi przestają być priorytetem.

Dobra wiadomość dla #przegryw - można wyglądać jak ulany goryl a i tak jest szansa na różową i bombelka. Inspirujące.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@josedra52:
Jedno dziecko to nie jest żadne osiągnięcie...
Fiodorowa Wasiljewa w latach około 1725–1765 urodziła 69 żywych dzieci, z czego tylko dwójka zmarła w okresie niemowlęcym. Rekordzistka była 27 razy w ciąży, przy czym wszystkie te ciąże były mnogie. W porodach urodziła 16 razy bliźnięta, siedem razy trojaczki i cztery razy czworaczki.

A w Polsce? Piątka dzieci jest uważana za wysoki wynik...

Prosta sprawa od zawsze patrzyłem z góry na
  • Odpowiedz
Można powiedzieć że z Janusza dźwigania chce zamienić się w ATLETĘ lol.

@IntruderXXL: Jeszcze k---a MMA zacznij trenować xD Skąd to zwątpienie? Nie poddawaj się, 2.5kg progresu w 3 lata to dalej progres.
  • Odpowiedz
Skąd to zwątpienie? Nie poddawaj się

@Darksed: Nie ma żadnego zwątpienia... wręcz przeciwnie jest ogromna motywacja. W końcu będę mógł trenować BEZ WYMÓWEK! Na równych zasadach z innymi. Nie będę musiał pisać że ja jestem naturalem a oni na b----e.

Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga będzie :) Oczywiście to też trochę potrwa bo jednak czym innym jest pierwszy cykl a czym inny cyklon po byciu 5 lat
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@IntruderXXL: już się bałem że znowu covid xD wrzucaj coś czasem, lubimy czytać twoje przemyślenia treningowe.
Zrób jakieś porównanie teraz, np: wyniki w bojach (nie życiowe rekordy, ale raczej to na czym teraz stoisz, ile byś zrobił gdyby cię zabrali do cyrku), obwody, #pokazforme , kaloryka/przykładowy jadłospis, wyniki cardio, może jakieś badania? itp.
To byłyby ciekawe obserwacje. Jaką masz kondycję teraz i jak się będzie poprawiać (ja obstawiam
  • Odpowiedz
można wyglądać jak ulany goryl a i tak jest szansa na różową i bombelka. Inspirujące.

@josedra52: tylko że ten "ulany goryl" robi ponad 350kg w martwym i przysiadzie i ponad 200 na klatę. Powiedz mi ilu wykopków zrobi chociaż 250kg martwy/przysiad i 140kg na klate ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Poza tym
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: wejście na b---ę bez wyśrubowanych wyników NATURALNIE, odpuszczanie treningów, mniej czasu na nie, cardio, redukcja. Intruder stracił swój wewnętrzny ogień. Jeśli na kolejnym filmiku nie będzie krzyków ani metalu w tle to można uznać, że prawdziwy intruder był symulacją która się skończyła lol
  • Odpowiedz
wejście na b---ę bez wyśrubowanych wyników NATURALNIE, odpuszczanie treningów, mniej czasu na nie, cardio, redukcja. Intruder stracił swój wewnętrzny ogień.

@Pstrong: Kurczę a ja patrzę na to trochę inaczej... odchodzę na chwilę od źródła tego ognia... tylko po to żeby zaraz wjechać w niego na pełnej k----e, cysterną wypełnioną benzyną.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: wpisy z treningów zwykle były pisane z taką pasją i dumą, że ciężko uwierzyć, że cokolwiek albo ktokolwiek jest w stanie być ważniejszy dla ciebie niż trening xD niemniej powodzonka w prywatnym życiu
  • Odpowiedz