Wpis z mikrobloga

@kopek: endo odeszło i nie odnalazłem się po tej stracie. Strava jest mega ograniczona jeśli chcesz za free. Kupiłem dlatego zegarek z dedykowaną aplikacją i dopiero teraz jest git
  • Odpowiedz
@Averte: Czego brakuje darmowej Stravie, co miało Endomondo? Jeśli brakuje ci analityki, której Endomondo nie miało :), to jest świetny dodatek Elevate do Chrome na kompie.
  • Odpowiedz
endo odeszło i nie odnalazłem się po tej stracie. Strava jest mega ograniczona jeśli chcesz za free

@Averte: XD
Zawsze kisnę z takich komentarzy.
W czym endo było lepsze od stravy?
W pokazywaniu kosmicznych prędkości w momencie zgubienia sygnału czy masakrycznych przepalonych kcal?
  • Odpowiedz
@kopek: nie trzeba apki do jazdy na rowerze - wystarczą nogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak poważnie to chyba Strava najlepsza

@yupitr: strava jako apka do logowania aktywności jest arcysłaba. Spróbuj runkeepera, o niebo lepsze możliwościkonfiguracji
  • Odpowiedz
@Wyrewolwerowanyrewolwer: spalone kalorie miałem gdzieś. Zgubienie sygnału nie zdarzało mi się praktycznie w ogóle, więc ten problem to jest jakaś błahostka. Bo na ile stracisz sygnał? Endo było też przyjemniejsze w obsłudze
  • Odpowiedz
@kasin: @kuraku: łatwiej powiedzieć co free strava ma. A ma jedynie, z tego co pamiętam bo króciutko jej używałem, jedynie total czas i czas okrążenia. Poza tym nie podobał mi się jej wygląd i obsługa.
  • Odpowiedz
Zgubienie sygnału nie zdarzało mi się praktycznie w ogóle, więc ten problem to jest jakaś błahostka

@Averte: No nie taka błahostka jeżeli zdarzało się zauważalnej części userów.
Ale to wina bardziej telefonu niż appki, w każdym razie - appka sobie z tym nie radziła i robiła teleporty.
Tak samo pauza - jeżeli zapauzowałeś i wystartowałeś gdzieś dalej to dostawałeś kosmiczne prędkości bo endo uznawało, że przemieściłeś się w 0 czasie
  • Odpowiedz
@Wyrewolwerowanyrewolwer: pisałem ze swojej perspektywy. I fakt też taki, że endo było mega popularne póki istniało. Może gdybym miał takie problemy, to szukałbym innej apki.
@kopek: a Ty opie możesz jeszcze sprawdzić suunto, co prawda zrobiona z myślą o ich zegarku, ale działa również bez niego. Najlepiej zainstaluj dwie, odpal jednocześnie i wybierz, która bardziej Ci leży.

dużo zależy też od telefonu
  • Odpowiedz