@dr_love: trochę się kiedyś dziwiłem że po nich jechałeś. Czytając twoje recenzje można sobie wyrobic zdanie o twoim guście. IMO Interlude się wpisywał, mimo że to arab, a tu zonk xD
Pewność siebie poza skale jak wchodzę zlany tym arabem do klubu
@dr_love: zwykly czynnik psychologiczny. D--y podświadomie wyczuwają pewnosc siebie. Gdybyś dał 1 miliona typowi, ktory cale zycie sie psikał xboltem, to byłby ten sam efekt. A gdybys takiemu typowi dał amurasza, to czulby sie jak potentant naftowy i by dostał takiej pompy, ze jeszcze ochroniarzom by n-----ł xD
@SlepyBazant: tu nie chodzi o komplementy czy coś bo żadna nic nie powiedziała. Po prostu one działają tak na mnie że zamieniam się w turbo amanta jak się nimi zleje.
@prodigium: wrociłem do domu przed 6 rano i od tamtej pory jeszcze nic. Ale zaraz ukochana Marsyia będzie ruchała Paryż więc odpalam już bourbon z szafy
@dr_love: zwykly czynnik psychologiczny. D--y podświadomie wyczuwają pewnosc siebie. Gdybyś dał 1 miliona typowi, ktory cale zycie sie psikał xboltem, to byłby ten sam efekt. A gdybys takiemu typowi dał amurasza, to czulby sie jak potentant naftowy i by dostał takiej pompy, ze jeszcze ochroniarzom by n-----ł xD
I już wszystko się wyjaśniło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Twoim boostem to perfumki. U innego będą to nowe białe slipy od Armaniego, a u trzeciego włosy postawione na
@dr_love: XDDDDDDD