Aktywne Wpisy

heksengerg +72
Konetekst:
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
źródło: temp_file8850942783259770189
Pobierz
dizel81 +75
Afera parówkowo-prądowa z wczorajszego live:)
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka

https://www.parfumo.net/Perfumes/Amouage/Interlude_Man
Amouage Interlude to są nadperfumy. Wiem, ze na Wykopie jak w lesie trochę, każdy by do klubów się psikał Ultra Malem, Afnanami albo Erosem, ale polecam sobie z-----ć Interludzika. Nie chodzi mi nawet o ich moc ale to jak wyjątkowo pachną na tle tego całego ulepstwa i potu unoszącego się nad parkietem.
Do tego, na 2 wyjścia w niedawnym okresie 2 razy z-------m Interlude i 2 razy wyrwałem najładniejsze dziewczyny w swoim życiu. Duperki jak z bajki, 10/10 i jakbym zobaczył na ulicy to bym powiedział, że nie moja liga. Pewność siebie poza skale jak wchodzę zlany tym arabem do klubu,
źródło: comment_16502153509gOHfJPvcgcZS7bGKqW4u8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A Interlude jest raczej bezpieczny. Nie jest to może masspleaser ale nie spotkałem się że zła opinia a dużo w życiu dissow wyłapałem
Komentarz usunięty przez autora
Także żadne tam encre noire ani inne bentleye nie mają podjazdu.
Kocham Myths, bardzo cenie Epic ale Interlude to cos zupelnie nie dla mnie, w moim odczuciu jest sztandarowym przykladem mdlacej dymno-slodkawej kompozycji w ktorej jest za duzo wszystkiego zupelnie bez potrzeby, przy nim Nietoperza moglbym uczynic swoim signature s., a jedyny zapach ktory bardziej mnie pokonal to Tyrannosaurus
Ależ nam się gusty rozjeżdżają
Bata uznaje za ciekawostke ale w ostatecznosci zdatna do uzytku, wybacz - dopisalem go tak troche dla kontrastu (ʘ‿ʘ) (ale bez zartow wybralbym go zamiast Interlude), chociaz naprawde zaciekawila mnie jego ewolucja - przy testach bardzo zauwazalnie odcinaly sie etapy przejrzalych owocow ale zupelnie roznych owocow, pierwszy raz