Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +911
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +44
jak trafię szóstkę w lotto to zostanę hikikomori
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.parfumo.net/Perfumes/Amouage/Interlude_Man
Amouage Interlude to są nadperfumy. Wiem, ze na Wykopie jak w lesie trochę, każdy by do klubów się psikał Ultra Malem, Afnanami albo Erosem, ale polecam sobie z-----ć Interludzika. Nie chodzi mi nawet o ich moc ale to jak wyjątkowo pachną na tle tego całego ulepstwa i potu unoszącego się nad parkietem.
Do tego, na 2 wyjścia w niedawnym okresie 2 razy z-------m Interlude i 2 razy wyrwałem najładniejsze dziewczyny w swoim życiu. Duperki jak z bajki, 10/10 i jakbym zobaczył na ulicy to bym powiedział, że nie moja liga. Pewność siebie poza skale jak wchodzę zlany tym arabem do klubu,
źródło: comment_16502153509gOHfJPvcgcZS7bGKqW4u8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A Interlude jest raczej bezpieczny. Nie jest to może masspleaser ale nie spotkałem się że zła opinia a dużo w życiu dissow wyłapałem
Komentarz usunięty przez autora
Kocham Myths, bardzo cenie Epic ale Interlude to cos zupelnie nie dla mnie, w moim odczuciu jest sztandarowym przykladem mdlacej dymno-slodkawej kompozycji w ktorej jest za duzo wszystkiego zupelnie bez potrzeby, przy nim Nietoperza moglbym uczynic swoim signature s., a jedyny zapach ktory bardziej mnie pokonal to Tyrannosaurus
Ależ nam się gusty rozjeżdżają
Bata uznaje za ciekawostke ale w ostatecznosci zdatna do uzytku, wybacz - dopisalem go tak troche dla kontrastu (ʘ‿ʘ) (ale bez zartow wybralbym go zamiast Interlude), chociaz naprawde zaciekawila mnie jego ewolucja - przy testach bardzo zauwazalnie odcinaly sie etapy przejrzalych owocow ale zupelnie roznych owocow, pierwszy raz