Wpis z mikrobloga

#perfumy #150perfum

https://www.parfumo.net/Perfumes/Amouage/Interlude_Man

Amouage Interlude to są nadperfumy. Wiem, ze na Wykopie jak w lesie trochę, każdy by do klubów się psikał Ultra Malem, Afnanami albo Erosem, ale polecam sobie z-----ć Interludzika. Nie chodzi mi nawet o ich moc ale to jak wyjątkowo pachną na tle tego całego ulepstwa i potu unoszącego się nad parkietem.

Do tego, na 2 wyjścia w niedawnym okresie 2 razy z-------m Interlude i 2 razy wyrwałem najładniejsze dziewczyny w swoim życiu. Duperki jak z bajki, 10/10 i jakbym zobaczył na ulicy to bym powiedział, że nie moja liga. Pewność siebie poza skale jak wchodzę zlany tym arabem do klubu,

drlove - #perfumy #150perfum

https://www.parfumo.net/Perfumes/Amouage/InterludeMan...

źródło: comment_16502153509gOHfJPvcgcZS7bGKqW4u8.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr_love: Doceniam odwagę Gucci że wypuścili to w mainstream. To dobry zapach, ale jednocześnie zupełnie inny poziom trudności w porównaniu do Interlude. Imo Interlude, to nieoczywisty ale jednak przystępny zapach. Trudne, to są zapachy Beaufort xD
  • Odpowiedz
@dr_love potwierdzam, do pracy stosuje różne psikadła ale kiedyś jak z-------m interluda to zebrałem najwięcej komplementów, że mistrzostwo, że jeżu co tak ładnie pachnie i o k---a no dziś to d-------ś do pieca.
Także żadne tam encre noire ani inne bentleye nie mają podjazdu.
  • Odpowiedz
@dr_love: o kurde, fascynuje mnie to, jak ludzie mówią o komplementach za Interdule, bo ja już słyszałem dwa razy, że śmierdzi xD Ale co do głównej treści się zgadzam. To są nadperfumy. Przewąchało się tego grube kilkaset sztuk, ale Interlude nadal w ścisłej topce.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dr_love: Pracuję w lesie, dosłownie. Ile ten skurczybyk komplementów mi przyniósł to głowa mała. Czy tego samego dnia, czy dzień później po aplikacji, jedna chwała( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dr_love: Interlude znajduje sie w moim top2... zapachow ktorych zalozenia obecnie sobie zupelnie nie wyobrazam
Kocham Myths, bardzo cenie Epic ale Interlude to cos zupelnie nie dla mnie, w moim odczuciu jest sztandarowym przykladem mdlacej dymno-slodkawej kompozycji w ktorej jest za duzo wszystkiego zupelnie bez potrzeby, przy nim Nietoperza moglbym uczynic swoim signature s., a jedyny zapach ktory bardziej mnie pokonal to Tyrannosaurus
  • Odpowiedz
@dr_love: nie nie, co do TRexa sie zgadzam - sztuka dla sztuki bez widowni (bo uciekla przed spektaklem)
Bata uznaje za ciekawostke ale w ostatecznosci zdatna do uzytku, wybacz - dopisalem go tak troche dla kontrastu (ʘʘ) (ale bez zartow wybralbym go zamiast Interlude), chociaz naprawde zaciekawila mnie jego ewolucja - przy testach bardzo zauwazalnie odcinaly sie etapy przejrzalych owocow ale zupelnie roznych owocow, pierwszy raz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dr_love: Zapach jest genialny, ale raczej na jesienne/zimowe dni i czuje się go na sobie cały dzień, często nawet po kąpieli. Różowe szaleją na punkcie Interlude, to mogę z pewnością potwierdzić ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz