Tusk chce pomóc Polakom chronić oszczędności i zapowiada wprowadzenie obligacji indeksowanych inflacją do kwoty, uwaga, 50 tysięcy złotych XDD Każda partia polityczna zrozumiała już, że przeciętny Polak to ekonomiczny imbecyl, który chętnie wyciąga łapę po socjal i nie posiada więcej niż kilkadziesiąt tysięcy złotych polskich. Przez takich właśnie polskich latynosów ten kraj nie ma przyszłości.
@marek-krakow pokaż swoje konto oszczędnościowe ja wiem że wykopki zarabiają po 50 tys ale miesięcznie. Jednak prawda jest taka że większość Polaków rozkłada r-------a pralka która muszą brać w kredo.
@Ranger: jest wielu ludzi, którzy te 50k zarabiają w miesiąc i zwyczajnie nie znają się na inwestowaniu ani nie mają czasu na uczenie się go. Śmieszne jest to przekonanie, że każdy majętny człowiek musi znać się na finansach.
pokaż swoje konto oszczędnościowe ja wiem że wykopki zarabiają po 50 tys ale miesięcznie. Jednak prawda jest taka że większość Polaków rozkłada r-------a pralka która muszą brać w kredo.
@mako37: mam na tym koncie wielokrotność śmiesznych 50k i nie zamierzam tego udowadniać biedakowi z wykopu.
Myślę też, że osoby potrafiące odłożyć więcej, potrafią też odpowiednio zainwestować swoje oszczędności XD
@mayek: piszesz jakbyś pomylił tysiące z milionami. Byle debil jest w stanie odłożyć 50k, natomiast do skutecznego zarządzania majątkiem potrzeba już trochę wiedzy.
@marek-krakow: Halo, żyjemy w Polsce. Chyba jeszcze nie spotkałem Polaka z takimi oszczędnościami, tutaj raczej jest kombinowanie jak przeżyć od pierwszego do pierwszego. Może to
@piker: wejdź pod #nieruchomosci i zobacz jak wykopki jednak nie potrafią odłożyć takiej sumki, bo ich to przerasta, więc z tym "byle debilem" bym nie przesadzał
@marek-krakow: wystarczy spojrzeć jaka jest mediana zarobków w Polsce. Trudno jest oszczędzić jakieś znaczne kwoty pieniędzy zarabiając głównie na przetrwanie.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#nieruchomosci
Okres zakupu to dwa lata
Indeksowane inflacją są od pierwszego dnia
Limit to 50 000
@marek-krakow: Podoba mi się ta nazwa bo dobrze oddaje ekonomiczną rzeczywistość Ameryki Południowej i Polski. xD
@mako37: mam na tym koncie wielokrotność śmiesznych 50k i nie zamierzam tego udowadniać biedakowi z wykopu.
@marek-krakow: ale tu kręcisz bekę z limitu czy czego?
@marek-krakow: Halo, żyjemy w Polsce. Chyba jeszcze nie spotkałem Polaka z takimi oszczędnościami, tutaj raczej jest kombinowanie jak przeżyć od pierwszego do pierwszego. Może to