Wpis z mikrobloga

Tusk chce pomóc Polakom chronić oszczędności i zapowiada wprowadzenie obligacji indeksowanych inflacją do kwoty, uwaga, 50 tysięcy złotych XDD Każda partia polityczna zrozumiała już, że przeciętny Polak to ekonomiczny imbecyl, który chętnie wyciąga łapę po socjal i nie posiada więcej niż kilkadziesiąt tysięcy złotych polskich. Przez takich właśnie polskich latynosów ten kraj nie ma przyszłości.

#nieruchomosci
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@marek-krakow pokaż swoje konto oszczędnościowe ja wiem że wykopki zarabiają po 50 tys ale miesięcznie. Jednak prawda jest taka że większość Polaków rozkłada r-------a pralka która muszą brać w kredo.
  • Odpowiedz
@Ranger: jest wielu ludzi, którzy te 50k zarabiają w miesiąc i zwyczajnie nie znają się na inwestowaniu ani nie mają czasu na uczenie się go. Śmieszne jest to przekonanie, że każdy majętny człowiek musi znać się na finansach.
  • Odpowiedz
pokaż swoje konto oszczędnościowe ja wiem że wykopki zarabiają po 50 tys ale miesięcznie. Jednak prawda jest taka że większość Polaków rozkłada r-------a pralka która muszą brać w kredo.

@mako37: mam na tym koncie wielokrotność śmiesznych 50k i nie zamierzam tego udowadniać biedakowi z wykopu.
  • Odpowiedz
Tusk chce pomóc Polakom chronić oszczędności i zapowiada wprowadzenie obligacji indeksowanych inflacją do kwoty, uwaga, 50 tysięcy złotych XDD

@marek-krakow: ale tu kręcisz bekę z limitu czy czego?
  • Odpowiedz
Jaki odsetek Polaków ma taką kwotę?

Myślę też, że osoby potrafiące odłożyć więcej, potrafią też odpowiednio zainwestować swoje oszczędności XD

@mayek: piszesz jakbyś pomylił tysiące z milionami. Byle debil jest w stanie odłożyć 50k, natomiast do skutecznego zarządzania majątkiem potrzeba już trochę wiedzy.

@marek-krakow: Halo, żyjemy w Polsce. Chyba jeszcze nie spotkałem Polaka z takimi oszczędnościami, tutaj raczej jest kombinowanie jak przeżyć od pierwszego do pierwszego. Może to
  • Odpowiedz