Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +161
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
Niuska +2
#jedzenie #dieta #wegetarianizm #gotujzwykopem
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść

Warto uderzać w ogłoszenia na mida jeżeli chce się juniora? Rozkmina bierze się z tego, że jak patrzę to dużo firm w ogóle nie wystawia ogłoszeń czasami na tego typu portalach tylko to wisi na ich stronie albo nawet nie wisi tylko widzą w kimś potencjał i biorą go na juniora, żeby douczyć, tylko no właśnie, jak częsty jest to przypadek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiele firm nie ma ogłoszeń na juniora tylko "stałe" ogłoszenie na mida+ bo nie ma tam czasu ani chęci do szkolenia juniorów, nawet jak ktoś ma potencjał
@kaaban:
A jednak zrozumiałeś co napisałem, no popatrz. Nie musisz być od razu nie miły jak ktoś zadaje pytanie.
Dzięki za odpowiedź.
Jasne, zrozumiała sprawa, ja mam trochę doświadczenia stażowego na szczęście, ale liczę się z tym, że to nie to samo co junior a mid to już w ogóle. U mnie akurat w firmie nie ma instytucji juniora i jedyna droga to stażysta -> regular, ale jak się domyślasz to dość długa droga bycia niskopłatnym assetem w firmie stąd moje pytania :P
No nic pozostaje poszerzać kompetencje
jest dramat z rynkiem juniorskim
po wklepaniu na
@cppguy: wg mnie za mozliwosc zakrecenia sie w takiej branzy jak IT powinno sie brac co jest z pocalowaniem reki. Jezeli cos soba reprezentujesz to wystarczy zlapac troche doswiadczenia, a potem to juz z gorki, zarobkowy sufit wiekszosci branz przekraczasz po dwoch lub trzech latach czy jestes dobry, czy nie, takze o czym my tu
Prawda w tym co piszesz, staram się rozwijać cały czas, na razie etap czytania książek dla uzupełnienia wiedzy, a niedługo jakieś projekty na boku do portfolio, w między czasie studia także trochę to nie ułatwi na razie :D
Co do płac to w sumie prawda, bo u nas podłoga to często jest sufit innych branż, niech świadczy to, że sporo moich znajomych z roku na stażu zarabia więcej niż
ja mowie o sytuacji z rokiem doswiadczenia, brac co jest to raczej na staz
co prawda pierdzielenia się z tym jest co niemiara, ale walę tymi cv bez zastanowienia, zobaczymy co z tego wyjdzie