Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
Bo ja na przykład taki że jakby był atak na Polskę to trzeba spie*alać za granicę już pierwszego dnia, po pierwszym wystrzale. Potem zamkną granice dla mężczyzn oraz będą problemy logistyczne żeby się wydostać. Mam jakieś 2 godziny samochodem do granicy niemieckiej (a łamiąc przepisy nawet mniej).
#pytanie #przemyslenia #niebieskiepaski #wojna
pamiętajcie że na wojnach, obronnych też, umierają tylko biedni. Gdy wy będziecie rozrywani przez artylerie, bogaci będą już lecieli do bezpiecznych krajów z walizami załadowanymi kosztownościami i będą się z was śmiali xD Jakim frajerem trzeba być żeby oddać życie za majątki bogoli. Nawet dzisiaj złapali jakiegoś bogatego ukra który próbował #!$%@?ć za granice wywożąc złoto i dolary. Mam nadzieje że zrobią z niego urządzenie naprowadzające do
@kryptonim_putas: Bez przesady. To, że ktoś nie nadaje się do walki, nie znaczy że jest tchórzem. To nawet lepiej, że
Komentarz usunięty przez moderatora
Lepsze to niż nie móc spojrzeć później w lustro. I nikt nie myśli, że giną tylko wrogowie. Po prostu część z nas to nie zwierzęta i uważają, że są wartości ważniejsze niż życie.
@Tajgeree17:
Jak wszyscy uciekną na raz, to taka "zdobycz" wojenna jest praktycznie nic nie warta( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bitcoholic: ze dobrze zrobilem przeprowadzajac sie do UK. Czym dalej od Ruskich tym lepiej
@vegetassj1: W jaki sposób zarabiają?
@Grandek: Zawsze jest go za mało, potrzebne są przeszkolone rezerwy.
@Niebadzlosiem: Nie wszyscy żołnierze walczą - potrzebna jest także logstyka: kierowcy, kucharze, mechanicy itp.
Tak jak napisał meteo - to juz za późno. Ugrzęźniesz w korkach.
wykopki: huehue seba patrz ukry przyjechali zamiast bronic kraju, #!$%@? jeszcze nowym passatem - tfu
tez wykopki:
Jezeli myslisz,ze sprzet wojskowy jest wysylany za darmo to sie mylisz