Aktywne Wpisy
rybsonk +13
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 9.3% (111)
- Fortnite 2.5% (30)
- Minecraft 14.0% (167)
- Roblox 3.0% (36)
- League of Legends 7.3% (87)
- Fallout 4 1.4% (17)
- Skyrim 7.2% (86)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 55.4% (662)
Wykopowicz9876 +84
Jeżeli dziewczyna z #tinder z którą byłem na randce zablokowała mnie na insta to czy mam potencjalnie szansę uratować sytuację poprzez wyszukanie jej profilu na Facebooku i napisanie tam? Myślę że mogło tutaj dość do nieporozumienia i może ona mnie w rzeczywistości lubi.
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
Bo ja na przykład taki że jakby był atak na Polskę to trzeba spie*alać za granicę już pierwszego dnia, po pierwszym wystrzale. Potem zamkną granice dla mężczyzn oraz będą problemy logistyczne żeby się wydostać. Mam jakieś 2 godziny samochodem do granicy niemieckiej (a łamiąc przepisy nawet mniej).
#pytanie #przemyslenia #niebieskiepaski #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
@mateo_olsztyn: Nie ma to jak siedzieć za granicą w obozie dla uchodźców jak kundel w budzie i żreć darmową mielonkę patrząc w TV jak ruski kacap gwałci twoją matkę. To jest życie!
@bitcoholic: Masz do przepłynięcia wszerz jedynie jakieś 100 metrów rzeki z wodą o temperaturze 4 stopni. Możesz zacząć już trenować.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bitcoholic: minimalne myślenie podpowiada że powinieneś spadać już teraz. nie będziesz mieć stresa później ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mateo_olsztyn: Zawsze bawi mnie to naiwne myślenie typowego Polaka.
Ale wiesz ze kilka milionów takich jak ty zrobi podobnie?
Myślisz że Niemcy nie zamkną granic, bo Unia i Schengen? Powodzenia.