Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
O 12:00 w środku tygodnia korki chyba większe niż w Krakowie w godzinach szczytu. Wszędzie jakieś remonty, zwężenia, dziury. A zwieńczeniem tego wszystkiego jest ta rozwalona kostka na co drugiej ulicy xD
Najfajniejsza przygoda to przejazd ulicą Pilczycką, co chwilę jakieś zwężenia rozjazdy, koparki, oczywiście zero prawidłowego oznakowania. Jedziesz sobie prawym pasem który nagle zmienia się w koparkę xD
No dobra, ale przecież mieszkańcy nie muszę jeździć samochodem, jest przecież komunikacja xD
No ale bynajmniej miasto jeet piękne, załączam najładniejsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić.
#wroclaw #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
@KadoTedoeM: remontują wyjazd na zachód, remontują wyjazdy na wschód. Północ zrobiona jakiś czas temu. W mieście są inne ulice, które wymagają inwestycji, a nie tylko Powstańców Śląskich, która była remontowa z 10 lat temu w jakiś fragmentach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także spokojnie z tym generalizowaniem, bo ja jeżdżąc
@tusk:
Alejami wycackany szedł se jakiś gość
Facjata niby owszem,
@tusk:
Bynajmniej...
Ja nazywam te wszystkie ulice zbiorczo: Adolf Hitler Strasse, bruk pamiętający 3 rzeszę, zachowalo sie troche tego do dziś we Wrocku, Szczecinie czy Gdansku
@tusk: niech mi ktoś wytłumaczy ten fenomen - to miasto cały czas stoi w korkach. Gdzie ci ludzie jeżdżą przez cały dzień xD
@SilentMouse_: pochwal sie skad ty jestes
@tusk: bynajmniej
@tusk: have you ever heard about wykolejenie?