Aktywne Wpisy

goralcas +465
Wiecie czego mi brakuje we współczesnych smarfonach? Diody powiadomień, to było zajebiste!
#telefony
#telefony
źródło: temp_file1676983227403162842
Pobierz
sosiwoczostkowe +756
Niedlugo jade do Polski na dwa tygodnie. Pomyslalem, ze zrobie zakupy w Lidlu albo Aldiku albo i w Lidlu i w Aldiku i po powrocie zrobie to samo u siebie.
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie

O 12:00 w środku tygodnia korki chyba większe niż w Krakowie w godzinach szczytu. Wszędzie jakieś remonty, zwężenia, dziury. A zwieńczeniem tego wszystkiego jest ta rozwalona kostka na co drugiej ulicy xD
Najfajniejsza przygoda to przejazd ulicą Pilczycką, co chwilę jakieś zwężenia rozjazdy, koparki, oczywiście zero prawidłowego oznakowania. Jedziesz sobie prawym pasem który nagle zmienia się w koparkę xD
No dobra, ale przecież mieszkańcy nie muszę jeździć samochodem, jest przecież komunikacja xD
No ale bynajmniej miasto jeet piękne, załączam najładniejsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić.
#wroclaw #heheszki
źródło: comment_1645165027zOwBE3AwOEyeMwOhhPfZR3.jpg
Pobierzźródło: comment_16451652705VrdpPOdegdcjKIEiUBCLw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16451663452hUcguFzj3bIE8JkZ3zmn3.jpg
Pobierz@tusk bynajmniej to nie synonim przynajmniej
miasto bynajmniej piękne nie jest
@SkorpionX: Bynajmniej to już dość popularny mem
źródło: comment_1645167656OFYKtJDZooQ1CHHrMZH7he.jpg
PobierzTak. A o co chodzi? Nie podoba się nasza zabytkowa przedwojenna kostka, której aktywiści i konserwator bronią zażarciej niż honoru matki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A właśnie kiedy na s8 będzie pas dla rowerów?