Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +14
Siemano,
drzemka była, bo w sumie nie miałam kiedy odpocząć przez weekend. Studia przez weekend zmiotły z planszy.
Moje nowa ulubiona lektura w tym tygodniu to rachunkowość finansowa.
Ogólnie to ostatnio mam wrażenie, że brakuje mi doby, nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim - chcę spanko, ale muszę być produktywna, jeszcze koniec roku w księgowości - RIP dla mojej psychiki.
Jak u Was niedzielka?
drzemka była, bo w sumie nie miałam kiedy odpocząć przez weekend. Studia przez weekend zmiotły z planszy.
Moje nowa ulubiona lektura w tym tygodniu to rachunkowość finansowa.
Ogólnie to ostatnio mam wrażenie, że brakuje mi doby, nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim - chcę spanko, ale muszę być produktywna, jeszcze koniec roku w księgowości - RIP dla mojej psychiki.
Jak u Was niedzielka?
źródło: temp_file8090718923667909285
Pobierz
napraforgo +132
ileeee
#rolnikszukazony
#rolnikszukazony
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-24 o 22.05.37
Pobierz

O 12:00 w środku tygodnia korki chyba większe niż w Krakowie w godzinach szczytu. Wszędzie jakieś remonty, zwężenia, dziury. A zwieńczeniem tego wszystkiego jest ta rozwalona kostka na co drugiej ulicy xD
Najfajniejsza przygoda to przejazd ulicą Pilczycką, co chwilę jakieś zwężenia rozjazdy, koparki, oczywiście zero prawidłowego oznakowania. Jedziesz sobie prawym pasem który nagle zmienia się w koparkę xD
No dobra, ale przecież mieszkańcy nie muszę jeździć samochodem, jest przecież komunikacja xD
No ale bynajmniej miasto jeet piękne, załączam najładniejsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić.
#wroclaw #heheszki
źródło: comment_1645165027zOwBE3AwOEyeMwOhhPfZR3.jpg
Pobierz@terr0r_dr0ne: za to powinna być Norymberga( ͡º ͜ʖ͡º)
W innych miastach typu warszawa albo Wrocław, masz loterie, wyjedziesz i albo trafisz na korek albo nie. W Krakowie masz 100% pewności, że jak wyjedziesz trafisz na korek.
Inna
@Maly_Jasio:
źródło: comment_1645174508pxdlcquuWKSbCuadnicu4X.jpg
PobierzPraktycznie wszędzie jest idealnie gładki, nowy asfalt.
Na samym dole zestawienie dla PL
@tusk: pamiętam, jak jeździliśmy do dziadków do Wrocławia jak byłem mały. Zawsze się budziłem gdy autem zaczynało telepać po wrocławskiej kostce ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie wywołuje to miłe wspomnienia...
@tusk: Oj Ty naiwny. Widać, że nietutejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enten: Nie no, to jest ironia. Chyba każdy na wykopie wie, jak działa komunikacja miejska we Wrocławiu, pod rządami prezesa Buldożera
Proszę przestać szkalować Wrocław
źródło: comment_1645176818NjjPXjLwQAZaYcPGnfQoAK.jpg
Pobierz@MikIgn: ale nie w każdym mieście to norma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@SilentMouse_: Tymczasem brutalna rzeczywistość wskazuje, że wylęgarnią patusów jest Wrocław.
źródło: comment_16451776606bRMXujfgdkC9sQ3S2gD5e.jpg
Pobierz