Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +240
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

Eustachiusz +188
Różowa wczoraj cały dzień siedziała w kuchni, żeby mi zrobić żarcie na cały dzień w robocie.
Od góry: ciastka cytrynowe, zupa brokułowa, grzanki do sałatki, brownie pomarańczowe, bułka, sałatka cezar, zapiekanka makaronowa.
Dobrze, że robota na 24h, to może dam radę to zjeść.
#jedzzwykopem #pracbaza #dziendobry #rozowepaski
Od góry: ciastka cytrynowe, zupa brokułowa, grzanki do sałatki, brownie pomarańczowe, bułka, sałatka cezar, zapiekanka makaronowa.
Dobrze, że robota na 24h, to może dam radę to zjeść.
#jedzzwykopem #pracbaza #dziendobry #rozowepaski
źródło: temp_file4666357858049167865
Pobierz

O 12:00 w środku tygodnia korki chyba większe niż w Krakowie w godzinach szczytu. Wszędzie jakieś remonty, zwężenia, dziury. A zwieńczeniem tego wszystkiego jest ta rozwalona kostka na co drugiej ulicy xD
Najfajniejsza przygoda to przejazd ulicą Pilczycką, co chwilę jakieś zwężenia rozjazdy, koparki, oczywiście zero prawidłowego oznakowania. Jedziesz sobie prawym pasem który nagle zmienia się w koparkę xD
No dobra, ale przecież mieszkańcy nie muszę jeździć samochodem, jest przecież komunikacja xD
No ale bynajmniej miasto jeet piękne, załączam najładniejsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić.
#wroclaw #heheszki
źródło: comment_1645165027zOwBE3AwOEyeMwOhhPfZR3.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16451922634ISc7Dpnvh1nSnGofaD8CM.jpg
Pobierz@Smokalaskanski: o, widok ze stacji kolejowej Katowice Zawodzie. Taki widok mi towarzyszył codziennie podczas przesiadki z Mysłowic do Gliwic. Dołujące. Wieczorami często tam policja się pojawiała do domowników za garażami na zdjęciu.
@Geraziel: problem nie jest w tym że są w złym stanie ani że remontują.
Problem w tym że ciągle remontują a mimo tego są ciągle w złym stanie xD No ale czego się spodziewać po kraju gdzie przetargi wygrywa się metodą "najtańsza oferta" a ludzie którzy piszą specyfikacje zarabiają 3500 brutto jak dobrze pójdzie.
@tusk: Gdy jeszcze nie wyjechałeś z bydgoszczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1645211177Lb39q1tO5HSza5OS6IrRIv.jpg
PobierzDo tej pory pamiętam te wyjazdy pksem z dworca w krk na zakopane przez aleje. Godzina nie Twoja, a dopiero Libertów przekroczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeździć po centrum to jakieś sadomaso.