Aktywne Wpisy

bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
źródło: image_picker_244775A4-3602-4287-AF82-FE42790BC9AA-51464-0000188A9CBB5B2F
Pobierz
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

O 12:00 w środku tygodnia korki chyba większe niż w Krakowie w godzinach szczytu. Wszędzie jakieś remonty, zwężenia, dziury. A zwieńczeniem tego wszystkiego jest ta rozwalona kostka na co drugiej ulicy xD
Najfajniejsza przygoda to przejazd ulicą Pilczycką, co chwilę jakieś zwężenia rozjazdy, koparki, oczywiście zero prawidłowego oznakowania. Jedziesz sobie prawym pasem który nagle zmienia się w koparkę xD
No dobra, ale przecież mieszkańcy nie muszę jeździć samochodem, jest przecież komunikacja xD
No ale bynajmniej miasto jeet piękne, załączam najładniejsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić.
#wroclaw #heheszki
źródło: comment_1645165027zOwBE3AwOEyeMwOhhPfZR3.jpg
Pobierzźródło: comment_1645178217YdgyWbh2eh0ScVkd79Yf96.jpg
PobierzBył na jednym skrzyżowaniu - nawigacja drze się że ma zawrócić, ale on wie że musi jechać prosto tyle że jest problem xD. W prawo ograniczenie do 14 ton, prosto do 12, w lewo do 8, a on przyjechał z 20 xD
Potem dojechał w końcu do tej firmy
@tusk: Mialem to samo pytanie w głowie jak musiałem jezdzic po Wro w poniedziałek o 12.00
@Mroczul: Przekaż jej, że przez jej parkowanie pani z wózkiem musiała ją omijać jezdnią
@Elnath: To chyba nie widziałeś ich ścieżek rowerowych xD W większości tak samo kocie łby.
no. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do korków to chwilowe, urząd miasta planuje kolejne zwężenia kluczowych ulic, więc niedługo korków nie będzie o 12 (ale tej w nocy)
@tusk: łap
źródło: comment_1645180965jYmOVTUVWQESYM6qnfGvmi.jpg
Pobierz@sambarumba: Kojarzę, że kiedyś chodziłem dużo wzdłuż Odry i było sporo ścieżek, ale w większości to były kocie łby
Komentarz usunięty przez autora