Aktywne Wpisy
Kojaan +5
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował

SliskiTyp +14

#ps5
źródło: comment_1644571366Iv4GSgYTrKpQjgLCHDeaaJ.jpg
Pobierz@winsxspl
Studentom to powiedz kretynie
@winsxspl Nie trzeba na nic czekać, to zwykła racjonalizacja. Stare gry chodzą lepiej na nowym sprzęcie - FPS boost, VRR, kompatybilność wsteczna w 4K, wersje enhanced pod One X, wersje enhanced pod Series X. Poza Kinectem i możliwościami finansowymi nie ma żadnego powodu by
@winsxspl: 1100 wypłaty masz? xD
źródło: comment_1644589653K9pJNrmhzAurbTBXCIIRdL.jpg
PobierzZarabiacie, zarabiamy jak psy i taka jest prawda,wielkie pany sie znalazły xD
@zasadzka01: no zależy jakich studiów i w jakim mieście. Ja, po studiach, na rękę, mogę liczyć na niecałe 5k, przynajmniej tyle mi zaproponowali na okres próbny. Jeśli do tego dodasz doktorat, albo jakieś inne stypendium, to będzie około 7k na rękę :)