Aktywne Wpisy

wykop +321
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +1
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?

#ps5
źródło: comment_1644571366Iv4GSgYTrKpQjgLCHDeaaJ.jpg
PobierzJak nie masz znajomości to zmarnowane dzieciństwo i lata młodości nie pomogą
Komentarz usunięty przez autora
@HypnoSq @dumpmuzgu Wszyscy pytają co tylko wstawię fotę. IKEA
I co by to dało gdyby 100% społeczeństwa była lekarzami, informatykami, itp?
Czy niemieckie dzieci uczą się 4x pilniej od polskich?
I jak ty się uczyłeś, jeżeli nie potrafisz polskich znaków?
@Kanal0wiec: Ale p--------z. Zeby to bylo takie proste
@krucjan: tylko pół? To chyba masz na mysli wynajem jakiegos małego mieszkanka na peryferiach
Tak weź sobie tłumacz xD Mam kumpla w Miami płaci 1000 dolarów za pokój 35m2. A na głupim barze czy uberze zarobić można ok. 3000 dol.
Tylko że u nich biją murzynów.