Aktywne Wpisy
cytr0netx99 +45
#gielda dla wszystkich papierowych łap - oczywiście zasady ciągle te co na belce tagu
źródło: hodl-and-accumulate-v0-hm19igdiikoe1
Pobierz
blackghost +1
Jestem w szoku jak te kobiety nie myślą za kółkiem.
Jechałem właśnie z różowa i ręce mi opadły.
Jedziemy prosto droga kierowana znakiem jak poniżej a ona jedzie prosto bez kierunkowskazu w prawo. Raz, drugi ale potem już nie wytrzymałem...
Oczywiście wszyscy przed nami czekają na to co zrobimy bo sztuka wielka dać kierunkowskaz zjazdowy i nie wiadomo gdzie jaśnie pan pojedzie dramat xD
Jechałem właśnie z różowa i ręce mi opadły.
Jedziemy prosto droga kierowana znakiem jak poniżej a ona jedzie prosto bez kierunkowskazu w prawo. Raz, drugi ale potem już nie wytrzymałem...
Oczywiście wszyscy przed nami czekają na to co zrobimy bo sztuka wielka dać kierunkowskaz zjazdowy i nie wiadomo gdzie jaśnie pan pojedzie dramat xD
źródło: temp_file6642361710048773210
Pobierz

#ps5
źródło: comment_1644571366Iv4GSgYTrKpQjgLCHDeaaJ.jpg
Pobierz@winsxspl: samochody, nieruchomości, akcje czyli ludzie wydają o wiele więcej pieniędzy na różne rzeczy a ty się dziwisz, że ktoś na zabawkę 4tys wydał?
ja na dziś dzień wciąż siedzę na xone fat i w sumie nie narzekam, w 1080p większość gier wciąż działa nawet tych nowych.
Zeby przeskoczyć na nową generację to jeszcze z 2-3 lata poczekać trzeba, by biblioteka ekskluzywnych gier miała już jakieś znaczenie (tj. które nie będą działać na starszych)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1644577024JtSG9DEO5SWLkHunjE70WT.jpg
PobierzDokładnie, skończenie studiów od razu gwarantuje 8 k na rękę :)
@koniecswiatajestbliski: albo po prostu to 1K różnica dla niego jest niczym szczególnym
Jestem debilem, bo cenię sobie mój czas i czekanie diabli wie jak długo na więcej niż tysiąc złotych?
No nieźle.