Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1688
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +354
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

#ps5
źródło: comment_1644571366Iv4GSgYTrKpQjgLCHDeaaJ.jpg
Pobierz@winsxspl: samochody, nieruchomości, akcje czyli ludzie wydają o wiele więcej pieniędzy na różne rzeczy a ty się dziwisz, że ktoś na zabawkę 4tys wydał?
ja na dziś dzień wciąż siedzę na xone fat i w sumie nie narzekam, w 1080p większość gier wciąż działa nawet tych nowych.
Zeby przeskoczyć na nową generację to jeszcze z 2-3 lata poczekać trzeba, by biblioteka ekskluzywnych gier miała już jakieś znaczenie (tj. które nie będą działać na starszych)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1644577024JtSG9DEO5SWLkHunjE70WT.jpg
PobierzDokładnie, skończenie studiów od razu gwarantuje 8 k na rękę :)
@koniecswiatajestbliski: albo po prostu to 1K różnica dla niego jest niczym szczególnym
Jestem debilem, bo cenię sobie mój czas i czekanie diabli wie jak długo na więcej niż tysiąc złotych?
No nieźle.