Aktywne Wpisy
Zoyav +84
pamiętacie te mroczne czasy, kiedy microsoft zapragnął podbić rynek smartfonów i powstało największe, niefunkcjonalne gówno o nazwie windows phone, które bardzo szybko zdechło śmiercią naturalną?
(tak, miałam tę nieprzyjemność używania pożyczonego telefonu z windowsem od ciotki przez tydzień jak mój htc był w naprawie i to był jakiś koszmar)
#heheszki #nostalgia #wspomnienia #telefony #smartfon #windows #microsoft
(tak, miałam tę nieprzyjemność używania pożyczonego telefonu z windowsem od ciotki przez tydzień jak mój htc był w naprawie i to był jakiś koszmar)
#heheszki #nostalgia #wspomnienia #telefony #smartfon #windows #microsoft
chud +1
Mam bombelka 0,5 lvl i trochę martwię się o jego głowę, tzn. kształt i potencjalną plagiocefalię. Pytałem lekarki, ale mówi, że jest dobrze, żeby jeździć obserwować. Czy jest może na wykopie jakiś pediatra lub inni rodzice by ocenili, czy jest tu wszystko w porządku?
#dziecko #dzieci #lekarz #medycyna #pediatria #ojcostwo #tatacontent
#dziecko #dzieci #lekarz #medycyna #pediatria #ojcostwo #tatacontent
Albo jestem bez uczuć albo nie rozumiem długoletnich związków, tym bardziej ślubów i posiadania dzieci. W moim przypadku mijał może miesiąc regularnego spotykania się kiedy zaczęły opadać emocje i ta początkowa ekscytacja drugą osobą - chyba normalne jak u każdego (było niby kiedyś badanie, że romantyczna miłość trwa rok). I co potem? Potem wkrada się rytuna, codzienność, poznajesz wady partnera i tak sobie żyjecie. Rozumiem, że pary egzystują tak dobre kilka lat po czym stwierdzają, że chcą być ze sobą do końca życia i to jest właśnie ta wybranka xD? Bo rozumiem, że ślub to chęć spędzenia z kimś resztę życia. Posiadanie z kimś potomstwa to tym bardziej potwierdzenie takiej postawy. Mam znajomych 25+ i nawet jak nie mają ślubu i dzieci to biorą sobie kredyt wspólnie na mieszkanie. To też przecież jakieś zobowiązanie, że planujesz z kimś życie przez najbliższe 20-30 lat. Spójrzmy na to szerzej. Masz te 20-25 lat i jesteś cwaniak bo nie myślisz o ślubie, dzieciach ani kredycie. Jesteś w długim związki więc też masz w głowie, że to ta jedyna bo przecież wycofałeś się z rynku matrymonialnego w swoim prime time. Gdybyście zerwali i będziesz miał 25-30 to będziesz w dupie jak nie jesteś super przystojny ani nie miałeś żadnej przyjaciółki, która mogłaby teraz zastąpić twoją ex. Nie jest tak? Wycofałeś się z rynku na rzecz związku, więc koleżanki niemile widziane, może nawet się trochę zapuściłeś i nigdy nie musiałeś nikogo podrywać a może nawet straciłeś kumpli + czas na wyleczenie się z byłej i potem wróciłbyś na rynek matrymonialny jako przeciętniak, który walczy z innymi gośćmi o jakieś takie sobie singielki, które bardziej szukają darmowego żarcia xD?
#przemyslenia #zwiazki #blackpill #przegryw #tfwnogf #slub #dzieci #antynatalizm #samotnosc #stulejacontent #relacje
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61f254a9b392b1000a24d143
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Jeden kumpel był dobry bo jak się upił to przyznał, że jego laska z którą był chyba ponad 6 lat nie chce z nim zamieszkać. Nie wiedział o co
Tak, rodzina i dzieci to niestety koszt, a kredyt na milion to wcale nie jest coś niezwykłego, jak chcesz mieć mieszkanie w dużym mieście. Samo mieszkanie to od minimum 300k do spokojnie miliona, jeśli mówimy o miastach wojewódzkich i wyłączamy Warszawę.
@LateNever: Akurat przyjaźń, wspólne zainteresowania, trzymanie
Od dzieciństwa widzę ten podział, i to nie jest konstrukt społeczny. Jasne dziewczyny się
Generalnie związek między wspólnymi zainteresowaniami a długoterminowym sukcesem w związku wynosi zero. To jest dobre tylko na początek. Później nie ma znaczenia żadnego. I nie jest wymagane
Kiedyś poznałem 30 latkę która na mnie leciała i z chłopem była mniej niż 10 lat. Przy nim super, gościu nic nie wiedział, a jak typa nie było to płakała
@
geje jakich znam też często interesują się grami, technologią, samochodami, jak to faceci zwykle. Bycie gejem nawet nie gwarantuje gustu do ciuchów, to tylko stereotypy. Geje z polibudy są po prostu mniej otwarci od gejów ze szkoły fryzjerskiej.
Mam trochę bekę z tego "zainteresowania podróżami", bo trochę mi brzmi jak "zawieź mnie do hotelu w fajnej
@JediKnight: jak to możliwe? Migracja z normindoru do przegrywinu? Który masz LVL i co się takiego stało? Przeklęte #p0lka
Za niedługo 26,nic się nie stało.
Po prostu zbyt wiele poznałem i nic z tego nie wyszło (parę seksow na wakacjach).
Sytuacja jest bardzo trudna.
Ja też czasami może przesadzam, miałem związek i wiem że są osoby które miały gorzej ode mnie.
No nieciekawie miałeś doświadczenia,ja nawet jak ruchalem jedna typiare to mówiła żebym się jej koleżance nie pokazywał bo za męski wyglądam i woli starszy ode mnie XD.
Mam 175 i też widać że po prostu jest dla nich za mały i to je irytuje.Kobiety patrzą na facetów jak psa z którym dobrze można