Wpis z mikrobloga

@slepauliczka: byłam w podobnym związku, uwaga
Prawie 6 lat!

R-------a psychicznie jak meserchmit jestem. Negował to, że u mnie źle się dzieje w domu, bo "inni mają gorzej" w domyśle on, ale nigdy nie powiedział, że coś jest nie tak.
W efekcie? Depresja.

Dobra decyzja o kopnięciu go w dupę i psychoterapią również! Go girl!
  • Odpowiedz
@egeszege9000
@Mest666
@gymcwel
Dlaczego od razu zakładacie, że były facet opki był chadem? Mój były zachowywał się tak samo (a nawet odwalał gorsze akcje), a był kolesiem 173 cm wzrostu z baby face i oczami ofiary (aż mi wstyd, że przez czytanie wykopu znam ten blackpillowy żargon), do którego sebiks w pociągu potrafił p-------ć się słowami "co tak siedzisz spiździaly?"

Musicie przyjąć do wiadomości, że kobiety nie zawsze wiążą
  • Odpowiedz
  • 3
Dla osób, które być może tutaj jeszcze zajrzą:

Zacznę od tego, że jestem naprawdę w szoku widząc odzew pod tym wpisem, byłam przekonana, że zostanę niezrozumiana, zjechana od góry do dołu.

Wpis nie miał na celu ataku kogokolwiek czy robienia z siebie ofiary. Pamiętajcie jaki był cel: jeśli widzicie kogoś kto tkwi w podobnym związku - pokażcie ten wpis.

Dziękuję
  • Odpowiedz
Osoby, które sfrustrowały się, że wylało się tutaj szambo - olejcie to, dobrych, bezinteresownych i empatycznych ludzi również tutaj nie brakuje!

@slepauliczka takimi wypowiedziami nic nie uzyskasz, piszesz, aby ludzie którzy są negatywnie nastawieni do Twojego wpisu, żeby to olały, ale zaraz następne zdanie to ich oplucie: "zignorujcie wpis, bo nie jesteście bezinteresowny, empatyczni i ogólnie jesteście bleee".
  • Odpowiedz
@slepauliczka: umiem czytać i umiem to robić ze zrozumieniem.
I nie pisałaś o ludziach, którym jest przykro, tylko którzy są sfrustrowani. I moja uwaga nie była o tej części zdania, ale o drugiej.
  • Odpowiedz
@slepauliczka: nie czytałem wszystkich komentarzy, ponieważ część z nich nie przedstawiała wartości merytorycznej. Wczytałem się tylko w pierwszą i w ostatnią wypowiedź, a 1/3 wszystkich komentarzy została przeze mnie zeskanowana.

Jak ktoś mi grozi i wyzywa to mam przepraszam bardzo pisać, że są super?

Nie pisałem takiej rzeczy. Jedyna rzecz jaką opisałem to wartość Twojej wypowiedzi i jej dodatkowy, negatywny wydźwięk. Brzmi trochę jakby opluć plującego. Takie jest moje odczucie,
  • Odpowiedz