Aktywne Wpisy

ja_tu_tylko_na_moment +1305
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz
Lewusx +202
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Prawie 6 lat!
R-------a psychicznie jak meserchmit jestem. Negował to, że u mnie źle się dzieje w domu, bo "inni mają gorzej" w domyśle on, ale nigdy nie powiedział, że coś jest nie tak.
W efekcie? Depresja.
Dobra decyzja o kopnięciu go w dupę i psychoterapią również! Go girl!
@slepauliczka: wiesz, że tyle stopni ma koło i to nie jest żaden zwrot tylko powrot do tego samego miejsca?
Zmiana może być o 180°
@Mest666
@gymcwel
Dlaczego od razu zakładacie, że były facet opki był chadem? Mój były zachowywał się tak samo (a nawet odwalał gorsze akcje), a był kolesiem 173 cm wzrostu z baby face i oczami ofiary (aż mi wstyd, że przez czytanie wykopu znam ten blackpillowy żargon), do którego sebiks w pociągu potrafił p-------ć się słowami "co tak siedzisz spiździaly?"
Musicie przyjąć do wiadomości, że kobiety nie zawsze wiążą
@slepauliczka: Nie rozumiem tego ukośnika. Masz świadomość, że to nie jest ten sam zestaw zaburzeń? ( ͡° ͜
Komentarz usunięty przez moderatora
Zacznę od tego, że jestem naprawdę w szoku widząc odzew pod tym wpisem, byłam przekonana, że zostanę niezrozumiana, zjechana od góry do dołu.
Wpis nie miał na celu ataku kogokolwiek czy robienia z siebie ofiary. Pamiętajcie jaki był cel: jeśli widzicie kogoś kto tkwi w podobnym związku - pokażcie ten wpis.
Dziękuję
@slepauliczka takimi wypowiedziami nic nie uzyskasz, piszesz, aby ludzie którzy są negatywnie nastawieni do Twojego wpisu, żeby to olały, ale zaraz następne zdanie to ich oplucie: "zignorujcie wpis, bo nie jesteście bezinteresowny, empatyczni i ogólnie jesteście bleee".
I nie pisałaś o ludziach, którym jest przykro, tylko którzy są sfrustrowani. I moja uwaga nie była o tej części zdania, ale o drugiej.
Jak ktoś mi grozi i wyzywa to mam przepraszam bardzo pisać, że są super?
Nie pisałem takiej rzeczy. Jedyna rzecz jaką opisałem to wartość Twojej wypowiedzi i jej dodatkowy, negatywny wydźwięk. Brzmi trochę jakby opluć plującego. Takie jest moje odczucie,