Aktywne Wpisy

jednorazowka +270

Salido +127
Minął 22. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-7
Pobierz

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

najważniejsze, że ci się żyje lepiej tho.
@slepauliczka: skoro masz za sobą udany związek to co się stało że się rozpadł skoro był udany?
W śmierć partnera nie uwierzę.
Widać, że już sobie sporo poukładałas w głowie. Psycholog/terapeuta to dobry pomysł, żeby znaleźć wewnątrz tę część, która sprawiła, że to co opisalaś mogło się wydarzyć. To nie zniknie z Twojego charakteru, ale świadomość swoich słabości dużo daje w kwestii unikania ponownych błędów. Ja po terapii jestem mniej więcej swiadomy, co jest na mnie najgorszym baitem, który mnie zawsze przyciągnie i
@egeszege9000:
@basalyk44: dziewczyna ma dopiero 22 lata więc
Idealizowanie przegrywizmu XDDDDDDDD
To był pierwszy tak długi związek? Przez dwa lata do 24roku życia?
Zawsze była moja wina. Pamiętam jeden z momentów kiedy miałam wtf jak się musiał zastanowić czy to co powiedziałam na żarty jest dla niego obraźliwe.. oczywiście było! xD
Kiedyś powiedział, na moje pytanie ile razy mam go przepraszać, że przepraszam
@mpetrumnigrum: ale farmazon xD złapałeś zarzutke i teraz próbujesz nam się wytłumaczyć
@ColdMary6100: Czyli cała ta historia o nie udanym związku to byłą zarzutka/bait? Jeśli tak to się złapałem.
Zawsze mnie ciekawi po co kobiety ładują się w takie związki? Niskie poczucie własnej wartości, chęć wychowania "bad boya", czy po prostu zaślepienie przystojnym
źródło: comment_1642841463xkMxUa6fYLX9LeXAIGYCNf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora