Wpis z mikrobloga

Jedno co mi wyszło to to, że życie dało mi po dupie i mam ołowiany tyłek. Wytrzymałam z takim 9 miesięcy, z czego 3 to był koszmar zamykania się w pokoju, braku rozmów, ciągłego obarczania mnie winą i próby odcięcia od rodziny. Na szczęście szybko poszłam po rozum i kolokwialnie mówiąc w----a*am pasożyta. Współczuję tylko kolejnej, która na niego trafi. Jedyne co mi pozostało to prześwietlanie ludzi pod kątem psychopatii i cech
  • Odpowiedz
@zloty_wkret a ty po Medycznych że stawiasz diagnozy przez internet? Z moją główką wszystko w jak najlepszym porządku, sprawdziłam u specjalisty. Wręcz mogłabym Ciebie poprosić o konsultację u specjalisty, bo ni chu nie wiem gdzie widzisz w mojej wypowiedzi obwinianie świata? ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@slepauliczka: po tym jak odpisujesz widać, że sama jesteś toksykiem więc co najwyżej oboje dodawaliście paliwa do ognia, no ale teraz oczywiście wina wszystkich tylko nie twoja/wasza wspólna ( ͡° ͜ʖ ͡°) usuń konto
  • Odpowiedz
@slepauliczka: Weź mnie. Codziennie będę cię głaskał po głowie, czytał na dobranoc. Nie mam kolegów więc wolny czas będziemy tylko razem. Jestem brzydki więc zdrada odpada. Jestem ultra konserwatywny więc dotrzymuje słowa. Gdy będziesz potrzebowała rozrywki, włączymy "na wspólnej"
USUŃ KONTO
  • Odpowiedz
: Jak widać ci ludzie mają w sobie jakąś magię, że przyciągają.

Takie gadanie, nie chcę być ze z------m kolesiem, ale z nim jestem.

Sprawa stara jak świat.

@krne: przyciągają głównie zaburzonych ludzi.
  • Odpowiedz