Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 223
@slepauliczka: nie chce mi się czytać, ale jeśli coś nie gra w związku raz, drugi to s---------z a nie dajesz szansę, ehhh naiwna. No dobra idź już spać jutro też jest dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@slepauliczka p.s terapeuty nie polecę bo jestem w UK, ale powiem Ci co mi pomogło. Od momentu ucieczki ba głos informowałam otoczenie, nawet jego rodzinę, jaką jest osobą. Uważam że to ważne, balam się i też wiedziałam, że po mnie będzie kolejna osoba. Nie wolno się wstydzić, mówić, informować!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@slepauliczka: O kurcze miałem podobną sytuację. Psycha siada mocno ale też kiedyś doszło do takiego punktu kulminacyjnego że powiedziałem dość. Ciągłe manipulacje, wpędzanie w winę, kłamstwa, zerwania i powroty. Najważniejsze to wyciągać z takich doświadczeń życiowych wnioski i lekcje na przyszłość. Dobrze że ten etap mam już za sobą i tobie życzę tego samego.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@slepauliczka: Mam nadzieję, że przetrwasz i nigdy już nie pozwolisz mu wrócić. Toksycy znają milion sposobów na powrót, potrafią obiecywać w bardzo przekonywujący sposób, życzę Ci dużo siły.
  • Odpowiedz