Aktywne Wpisy

Jagoo +88
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
trzeci +32
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz

Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Chodzi o Sebastiana Majtczaka?
@Zgrywajac_twardziela: Trzeba było tak zgrywać twardziela? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokładnie, chodzi o sebastiana majtczaka (celowo z małych liter), który 16 września 2023 roku na autostradzie A1 pod Piotrkowem Trybunalskim spalił żywcem 3-osobową rodzinę i nie poniósł (jak dotąd) konsekwencji.
źródło: temp_file4173611174774798057
Pobierz@ja_tu_tylko_na_moment: A czy towarzystwo ubezpieczeniowe udowodniło, że te przeróbki przyczyniły się do wypadku czy też poprzestało na pobieraniu składek? Do sądu z Compensą!
@ja_tu_tylko_na_moment: to nie było to auto, więc może dlatego odmówili wypłaty odszkodowania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ja_tu_tylko_na_moment: przecież to nie była Alpina B7, wystarczy wygooglać jak to auto wygląda...
@MiedzygalaktycznyMors: Przecież to jest jedna z tez prokuratury sformułowanych w akcie oskarżenia (i popartych sensowną argumentacją, np dzięki przeróbkom, w momencie utraty panowania, jechał szybciej niż homologacja opon pozwalała).
Jak chcą to mogą iść, tylko nie wiem po co im druga sprawa w celu ustalenia tej samej kwestii.
Ile to jest "wystarczająco" to inny temat.