Aktywne Wpisy

Ana77 +43
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

Moseva +25
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje miejsce? Nie klasyfikowany.
W kulturystyce jest tak, że oceniane jest pierwsze 16 miejsc, dalej to już praktycznie losowe cyferki.
Impreza dla mnie była bardzo ciężka, mimo tego że mam 106-107kg scenicznej wagi, to jest to na tyle mało, że w swoim pierwszym porównaniu, nie miałem szans rzucić się w oczy sędziom. To zaowocowało tym, że zostałem wywołany dopiero do 4 porównania i można byłoby powiedzieć, że zawody skończyłem około 20 miejsca.
Nie ubolewam, bo wiem gdzie moje miejsce w szeregu.
Nie ubolewam, bo wiem co muszę poprawić. (Gabaryt ogólny i w szczególności tylna taśma, grzbiet i pośladki)
Nie ubolewam, bo mimo że takie jedno wyjście do koszt rzędu 7-10k PLN, to te pieniążki szybko do mnie wracają, a przeżycia i doświadczenie są warte dużo więcej.
Nigdy nie pomyślałbym że osoba która przekaz 16 lat swojego życia była grubaskiem sprzed kompa, będzie rywalizowała na tak wysokim poziomie, na tak prestiżowych imprezach w tak ciężkiej dyscyplinie sportu.
Jutro około 19:00 wychodzę na scenę we Francji, miejscowość Lille, 18 uczestników. Celem dla mnie zawsze będzie top10, trzymajcie kciuki, żeby tym razem wynik był lepszy. Chociaż jaki by nie był, wiem że dobre rzeczy na mnie czekają, ja muszę tylko pracować tak samo lub ciężej niż do tej pory.
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
W komentarzu jeszcze zdjęcie tyłem.
#mikrokoksy
#sterydy
#silownia
#dieta
#mirkokoksy
#lewusmusisz
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierzźródło: TAY1101558
Pobierzźródło: IMG_0081
PobierzMasz fotki z czasu grubaska przed kompem?
Gratki, że w ogóle udało Ci się wziąć udział w takich zawodach, na medale jeszcze przyjdzie czas ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Lewusx: a co jest tu ciężkiego? Wystarczy jeść i brać sterydy. Każdy debil może tam wystartować.
źródło: IMG_5928
PobierzPS. dobry chłop z Niego