Aktywne Wpisy
Apiro +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Whiskeyjack29 +36
Ponad 10 lat w zawodzie, 5 lat studiów, branża która płaci naprawdę dobrze spokojnie top 90-95% ludzi w tym kraju. Doszedłem do sufitu, dalej to już polityka korporacyjna albo własny biznes. Robiłem wszystko jak trzeba. Odkładałem, ETF-y, nie przepalałem. Podwyżki dostawałem. A inflacja przez 5 lat i tak zjadła mi z 25% realnej wartości wypłaty.
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę

źródło: comment_16423229866dK2KDB5eCI57F2diUYan0.jpg
PobierzCo robisz z dużymi kartonami?
Czy może w ogóle nie można szklanek wrzucać, bo mają domieszek czegoś (mówię oczywiście cały czas o szkle, nie o porcelanie)?
@szczekacz666: Nieprawda, jeśli chodzi o plastiki i metale to nie trzeba ich myć po jedzeniu, mogą być brudne, bo w procesie recyklingu będą umyte. Nie da sie tego zrobić z papierem.
W ankiecie zadałam pytanie o duże kartony, a zdjęcie jest po to, by wytłumaczyć, skąd pomysł na ankietę.
Chyba że nie rozumie się, co jest napisane na wywieszonym ogłoszeniu, wtedy można myśleć, że ankieta i zdjęcie dotyczą dwóch różnych spraw.
Tutaj twierdzą co innego