Aktywne Wpisy

peanut_whu +543
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Finesta +602
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz

źródło: comment_16423229866dK2KDB5eCI57F2diUYan0.jpg
PobierzCo robisz z dużymi kartonami?
@red7000: 98% papieru ze zbiórki selektywnej odpadów komunalnych ląduje w piecu elektrociepłowni, bo się wlicza do biomasy i zmienia kalkulację emisji dwutlenku wungla.
@Atx0937: no i widzisz, wyszło, że karton to papier, ale nie można go wrzucić do papierowych odpadów, bądź tu teraz mądry i segreguj poprawnie jak to wszystko jest p------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ostrzyjnoz: masz jakieś dziwne pojemniki na papier, u mnie wsadzisz do nich i karton po metrowej pizzy bez problemu.
Bo dla mnie to są dwa różne sformułowania, oznaczające coś innego.
@Kontestator: Pisałam wyżej- można. Ale jak wielu osobom się chce pociąć pudełko po 50 calowym telewizorze na fragmenty o szerokości mrożonej pizzy ?
@eragonn14: Wiem. Raz się spotkałam z tym, że cały kontener na śmieci ZMIESZANE był wypełniony ZŁOŻONYMI kartonami - jak mniemam, z mebli
Coś takiego jest pod moim blokiem.
źródło: comment_1642335305jO6rKEvq8GS38nD4crgK0T.jpg
Pobierz@nemesis238:
Wychodzę z tego samego założenia. Tylko szkło osobno.
źródło: comment_1642335592BDrmWphdT0lYVXlMtBTN2C.jpg
PobierzPisząc post zupełnie nie pomyślałam, że ktoś może mieć inne kosze na papier niż u mnie, przez co wyniki mogą być niemiarodajne, tak samo komentarze.
Albo zrzućcie na producenta obowiązek informowania konsumenta o sposobie utylizacji opakowania, które jest problematyczne.