Aktywne Wpisy

kicek3d +341
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dizel81 +42
Megalodon rozmawia z turbanami:)
Angielski na najwyższym poziomie:)
PS
Drążek mógłby dać numer do swojego dilera bo dzisiaj to naprawdę się odkleił.
#raportzpanstwasrodka
Angielski na najwyższym poziomie:)
PS
Drążek mógłby dać numer do swojego dilera bo dzisiaj to naprawdę się odkleił.
#raportzpanstwasrodka

źródło: comment_16423229866dK2KDB5eCI57F2diUYan0.jpg
PobierzCo robisz z dużymi kartonami?
@red7000: 98% papieru ze zbiórki selektywnej odpadów komunalnych ląduje w piecu elektrociepłowni, bo się wlicza do biomasy i zmienia kalkulację emisji dwutlenku wungla.
@Atx0937: no i widzisz, wyszło, że karton to papier, ale nie można go wrzucić do papierowych odpadów, bądź tu teraz mądry i segreguj poprawnie jak to wszystko jest p------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ostrzyjnoz: masz jakieś dziwne pojemniki na papier, u mnie wsadzisz do nich i karton po metrowej pizzy bez problemu.
Bo dla mnie to są dwa różne sformułowania, oznaczające coś innego.
@Kontestator: Pisałam wyżej- można. Ale jak wielu osobom się chce pociąć pudełko po 50 calowym telewizorze na fragmenty o szerokości mrożonej pizzy ?
@eragonn14: Wiem. Raz się spotkałam z tym, że cały kontener na śmieci ZMIESZANE był wypełniony ZŁOŻONYMI kartonami - jak mniemam, z mebli
Coś takiego jest pod moim blokiem.
źródło: comment_1642335305jO6rKEvq8GS38nD4crgK0T.jpg
Pobierz@nemesis238:
Wychodzę z tego samego założenia. Tylko szkło osobno.
źródło: comment_1642335592BDrmWphdT0lYVXlMtBTN2C.jpg
PobierzPisząc post zupełnie nie pomyślałam, że ktoś może mieć inne kosze na papier niż u mnie, przez co wyniki mogą być niemiarodajne, tak samo komentarze.
Albo zrzućcie na producenta obowiązek informowania konsumenta o sposobie utylizacji opakowania, które jest problematyczne.