Aktywne Wpisy
fiolkins +171
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lubie-sernik +23
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u

źródło: comment_16423229866dK2KDB5eCI57F2diUYan0.jpg
PobierzCo robisz z dużymi kartonami?
@red7000: to niech umyją.
Kładzenie śmieci obok śmietnika to super pomysł - prxyjdizse wiatr i śmieci są wszędzie.
Wyniki tej ankiety są szokujące, że ludzie są tak leniwi, że im się nie chce złożyć kartonu od pizzy tylko go rzucają obok śmietnika i idą
@red7000: dlatego ta segregacja i tak ma maly sens i jesli jakis recykling sie ma odbywac to sortowanie odbywa sie po stronie firmy ktora robi recykling albo spalanie. Przy okazji wprowadzania segregacji smieci wypowiadal sie prezes jednej z takich firm ze na ich tasmie nawet sloiki sa myte
@red7000: W mojej pizzerii pod placek dają pergamin czy tam papier do pieczenia. Papier zatłuszczony wywalam do zmieszanych karton do papieru.
@ostrzyjnoz:
To źle napisałeś. Chodziło o brudne. Duże, małe nie ma nic do rzeczy. A brudne, tłuste już tak.
Nie chodzi o to, co jest gorsze, a co nie, tylko o bezsens naszych działań jako jednostki, w porównaniu z tym jak zanieczyszczają duże
ja tam siię świetnie czuje nie segregując ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego nie segreguje śmieci