Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

A w Warszawie na Gocławiu poyebusy z samochodami znowu potrąciły facetowi żonę... z roku na rok coraz bardziej jestem za likwidacją zwyczaju jeżdżenia samochodem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Unikatowy: generalnie jeśli nie wkraczasz w strefę mego komfortu to mam w dupie czy się poparzysz czy ci pies rękę u-------i. Widzisz np, n-----------e głośną muzą w bloku jest zakazane, a na słuchawkach możesz sobie ustawić tak
@Xemioza: tymczasem w polsce nie wyprawia się sylwestrów miejkich (w tym roku chyba w żadnym większym mieście) i ludzie muszą radzić sobie na własną rekę, tanimi marketowymi fajerwerkami ¯\_(ツ)_/¯
- pirotechniki sygnalizacyjnej
- pirotechnicznych systemów bezpieczeństwa
- pirotechnicznych napinaczy pasów
- układów wyzwalania poduszek