Wpis z mikrobloga

@Xemioza uz dawno fajerwerki powinny byc zabronione a zostawione tylko profesjonalne pokazy. Widac po wykopie jak sebastiany bronia “pa seba jak jeblo” “hue hue hue lej szampana”

@Xemioza zawsze i wszędzie trafiają się p------y, dlaczego każdy ma przez ich głupotę cierpieć?
  • Odpowiedz
Mam w domu 18. suczkę.

@rolnik_wykopowy: no to jeśli miałeś w domu siedemnaście psów, a ten jest osiemnastym z kolei, to nic dziwnego, że masz ich życie za nic. Ile przeciętnie taki pies przeżywał u Ciebie? Rok? Półtora? Co potem się działo? Wpadał do szamba, czy go ciągnik przejeżdżał?

Żartuję, po prostu nie umiesz w liczebniki. ;)
  • Odpowiedz
@uriel_ck: Eee? Tutaj glownie chodzi o halas, smieci, pozary, wplyw tego gowna na dzikie zwierzeta i patusow rzucajacych innym petardy pod nogi dla frajdy, no i tez zapychanie sluzby zdrowia rozwalonymi rekami czy poparzeniami.

Wiec nie tylko p------y sa na celowniku, nie spotkalem sie z przypadkiem zeby ktos po wystrzeleniu fajerwerkow zabral ze soba smieci...
  • Odpowiedz
@Winsomeboy: Już TVN zrobił o to aferę. Gadają cos o racach, a mieszkańcy podpalonego mieszkania mieszkają na 5. piętrze. Nie wiem kim trzeba być by trafić racą na 5. piętro, ale to chyba musiała być Anita Włodarczyk, bo ja mam problemy z dorzuceniem zwykłym kasztanem na wysokość 4. piętra.
  • Odpowiedz