Aktywne Wpisy

menelf +5
co o mnie myślicie do tej pory, ale tak szczerze
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

@Winsomeboy: typowy polaczek xd zakazac rzeczy ktore daja radosc zostawic tylko te uzyteczne xd
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.wykop.pl/link/6135533
źródło: comment_16410368224pzAw0JKQ7kE306B1lsf2m.jpg
Pobierz@Winsomeboy: a co, jak ktoś się przemieszcza dla własnej radości? Niech debile też coś mają z życia raz w roku. Jak czasem spłonie chata to trudno, każda akcja może mieć negatywne konsekwencje. Idąc tym tropem ostatecznie trzeba zaproponować by nie robić nic
Juz dawno fajerwerki powinny byc zabronione a zostawione tylko profesjonalne pokazy. Widac po wykopie jak sebastiany bronia “pa seba jak jeblo” “hue hue hue lej szampana”
A jest dokładnie na odwrót, fajerwerki są, a nie ma nigdzie profesjonalnych pokazów tylko laserki w zamian.
OP jest jak ta różowowłosa Julka z memów
Wszystko co mi się podoba powinno być dotowane przez państwo
Wszystko co mi się nie podoba powinno być nielegalne
Komentarz usunięty przez autora