Wpis z mikrobloga

Miło mi poinformować że pierwsza wersja kalkulatora polski ład vs obecny ład jest już dostępna.
Dokładne kwoty co do złotówki jeszcze nie sa znane bo sa oparte o średnie przeciętne wynagrodzenie z 4 kwartału.
W nadchodzących dniach dodam kolejne elementy. Możecie podrzucać co wam akurat potrzbne to odpowiednio ustale priorytety.

https://jakipit.pl/

#jakipit <- tag do obserwowania/czarnolistowania

#nowylad #polskilad
#podatki #firma #dzialalnoscgospodarcza #programowanie

@Sudo_exit, @PiotrokeJ, @too_coo, @kywmn, @matwes, @Sudo_exit, @Namyslaw, @janekplaskacz, @magnussen, @kumba, @moj_wykopowy_login, @s3b4, @SillyWombat, @darktemplar, @r3ap3r, @espu, @3RRR, @Parmenides69, @greg-ka-14, @quwer, Mavidae, @LegoBatmanRules, @SaintWykopek, @kubazet7, @eth7, @MoroMoro, @uketrab, @Tasartico7, @DoubleAxxis, @cwlmod, @notdot, @matekkkk, @bb89, @mgmuras, @RaPtiLE
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@Namyslaw: Bo nie ma tego miesięcznego wynagrodzenia i każdy sobie wrzuca jakie się podoba na razie
pierwszym kwartale 2021 r. wyniosło 5681,56 zł.
w drugim kwartale 2021 r. wyniosło 5504,52 zł.
sierpniu 2021 r. wyniosło 5843,75
wrześniu wyniosło 5841,16 zł

ja sobie wziąłem na razie 5882.99
  • Odpowiedz
@zibizz1: ja p------e xD Pole się nazywa kwota netto, a jak najedziesz to tooltip mówi 'kwota brutto'. Tą stronę porównałbym do takiego zdjęcia kota w tęczowym tle ' MOJĄ PASJĄ JEST GRAFIKA KOMPUTEROWA'.
Nie rób tego więcej.
  • Odpowiedz