Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +56
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
PobierzSłuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Dokładne kwoty co do złotówki jeszcze nie sa znane bo sa oparte o średnie przeciętne wynagrodzenie z 4 kwartału.
W nadchodzących dniach dodam kolejne elementy. Możecie podrzucać co wam akurat potrzbne to odpowiednio ustale priorytety.
https://jakipit.pl/
#jakipit <- tag do obserwowania/czarnolistowania
#nowylad #polskilad
#podatki #firma #dzialalnoscgospodarcza #programowanie
@Sudo_exit, @PiotrokeJ, @too_coo, @kywmn, @matwes, @Sudo_exit, @Namyslaw, @janekplaskacz, @magnussen, @kumba, @moj_wykopowy_login, @s3b4, @SillyWombat, @darktemplar, @r3ap3r, @espu, @3RRR, @Parmenides69, @greg-ka-14, @quwer, Mavidae, @LegoBatmanRules, @SaintWykopek, @kubazet7, @eth7, @MoroMoro, @uketrab, @Tasartico7, @DoubleAxxis, @cwlmod, @notdot, @matekkkk, @bb89, @mgmuras, @RaPtiLE
Z ciekawości - skąd różnica u Ciebie vs w kalkulatorze infaktu na ryczałcie 12% https://www.infakt.pl/kalkulatory/kalkulator-polskiego-ladu/ ?
Dużej różnicy nie ma, parę dych msc.
pierwszym kwartale 2021 r. wyniosło 5681,56 zł.
w drugim kwartale 2021 r. wyniosło 5504,52 zł.
sierpniu 2021 r. wyniosło 5843,75
wrześniu wyniosło 5841,16 zł
ja sobie wziąłem na razie 5882.99
źródło: comment_1636145113gNjGMsiin5JrkVGSHAb72B.jpg
PobierzNie jest idealnie ale już daje się używać na telefonie
@r3ap3r @sz-n, @Namyslaw, @SaintWykopek, @notdot, @matekkkk, @zajete1
źródło: comment_1636156788dEYpAnysmutPRneyLoW44C.jpg
PobierzNie rób tego więcej.
Jak na razie dla mnie nic nie warte są te kalkulatory.
źródło: comment_1636157475ZOvZOrozDICRZCM1U37UQJ.jpg
Pobierz