Aktywne Wpisy
robertx +506
GdzieJestBanan +50
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
@villager: trochę prawda, ale w Polsce, zwłaszcza na politechnikach, spotykam się z największą pogardą dla algorytmicznych zadanek
niestety problemem studiów jest to że jest jeden program studiów który musi objąć tych którzy nie mieli żadnej styczności z IT oraz pasjonatów którzy siedzieli w tym od dziecka...
@villager: prawda, na MIMUW czy TCS UJ jest super poziom algorytmiki, klasa światowa
@Jasak: już po 16
Tak algorytmy są ważne, to właśnie znajomość algorytmów
@villager: tak to wygladalo u mnie, pierwszy prosty program napisalem w wieku 12 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) i bylem tym zajarany mocno.
Na studiach mialem cale spektrym zdolnosci w grupie ( ͡° ͜ʖ ͡°) od typa co w ogole
uwielbiam gdy z kanalow wypelzaja embeddowe szczury i wmawiaja na okolo wszystkim, ze tylko oni maja prawo nazywac sie prawdziwymi programistami wyzywajac kazdego kto nie masturbuje sie do C od klepaczy CRUDow XD