Aktywne Wpisy

Francesco123 +85
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

Maly update z remontu drewnianej chaty, idzie powoli bo sam wszystko robie ale wazne,ze do przodu. Scianki dzialowe na poddaszu w trakcie. Noi podloga wip.
#chwalesie #remontzwykopem
#chwalesie #remontzwykopem
źródło: IMG_20250913_175745
Pobierz

źródło: comment_1634139019anrzZna5ndnP1O00IokSqh.jpg
Pobierz@villager: trochę prawda, ale w Polsce, zwłaszcza na politechnikach, spotykam się z największą pogardą dla algorytmicznych zadanek
niestety problemem studiów jest to że jest jeden program studiów który musi objąć tych którzy nie mieli żadnej styczności z IT oraz pasjonatów którzy siedzieli w tym od dziecka...
@villager: prawda, na MIMUW czy TCS UJ jest super poziom algorytmiki, klasa światowa
@Jasak: już po 16
Tak algorytmy są ważne, to właśnie znajomość
@villager: tak to wygladalo u mnie, pierwszy prosty program napisalem w wieku 12 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) i bylem tym zajarany mocno.
Na studiach mialem cale spektrym zdolnosci w grupie ( ͡° ͜ʖ ͡°) od typa co w
uwielbiam gdy z kanalow wypelzaja embeddowe szczury i wmawiaja na okolo wszystkim, ze tylko oni maja prawo nazywac sie prawdziwymi programistami wyzywajac kazdego kto nie masturbuje sie do C od klepaczy CRUDow XD