Wpis z mikrobloga

Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.

Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.

Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.

Od tego tygodnia lecę po 3 dni z rzędu niskie, zamiast po 2, przeplatając wysokimi. Makro się nie zmienia.

Kroki w tej chwili bliżej 18-20k na dzień, bez dodatkowego typowego cardio.

Mała zmiana w środkach i dochodzi 10mg johy przed porannymi krokami. Dodałem więc też mocną kawę lub tabletkę kofeiny, tak żeby to sobie zadziałało mocniej.

Z minusów które obecnie zaobserwowałem, to fakt posiadania nieco niższego bf niż tydzień, dwa czy trzy tygodnie temu, liniowo pogarsza mój sen.

Za około 2 tygodnie podeślę kolejne update i myślę, że forma na lato będzie już w sam raz. Od tego momentu miesiąc i powinien być wiór gotowy na offseason. (Po operacji przepukliny i gino)

Fajnie zaczęło to wszystko się znowu bujać, nagrywki na swój kanał, nagrywki na kanał sponsora, większe zainteresowanie prowadzeniem online, większe zainteresowanie ogólnie kontaktem ze mną nawet w celu zadania jakiegoś drobnego pytania. DOBRZE JEST WRÓCIĆ!

Pozdro i udanego poniedziałku!

#mikrokoksy #sterydy #silownia #dieta #mirkokoksy #lewusmusisz
Lewusx - Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.

Waga w ostatnich 2 t...

źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx: Kiedyś coś sobie powiedziałeś i tak zrobiłeś, obserwowałem. Niewielu na to stać, trzymam Twoją wagę, dosłownie, 124 kg teraz tylko trochę wyższy i mimo mojej pracy, głupot, które przychodzą do głowy w weekend to właśnie takie wpisy mnie motywują i tacy ludzie jak Ty. Mam nawet własną siłownie w swoim domu i targam talerze połowę życia, 33lvl ale to właśnie tacy jak Ty, co zdobywają medale i są zapalonymi
  • Odpowiedz
  • 0
@misk4cy: Życie, życiem o którym kiedyś mogłem pomarzyć. Praca, układ dnia, możliwości rozwoju, możliwości podróżowania, współpracę sponsorskie, kontakt z ludźmi którymi kiedyś się inspirowałem. Ogólnie duży potencjał na rozwój i dobre życie na emeryturze. Emerytura to u nas około 40 lat. ;)
  • Odpowiedz