Aktywne Wpisy

Salido +228
Minął 46. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 11082026
Pobierz
Majku_ +107
Dzień dobry, proszę o uwagę.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.

Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od tego tygodnia lecę po 3 dni z rzędu niskie, zamiast po 2, przeplatając wysokimi. Makro się nie zmienia.
Kroki w tej chwili bliżej 18-20k na dzień, bez dodatkowego typowego cardio.
Mała zmiana w środkach i dochodzi 10mg johy przed porannymi krokami. Dodałem więc też mocną kawę lub tabletkę kofeiny, tak żeby to sobie zadziałało mocniej.
Z minusów które obecnie zaobserwowałem, to fakt posiadania nieco niższego bf niż tydzień, dwa czy trzy tygodnie temu, liniowo pogarsza mój sen.
Za około 2 tygodnie podeślę kolejne update i myślę, że forma na lato będzie już w sam raz. Od tego momentu miesiąc i powinien być wiór gotowy na offseason. (Po operacji przepukliny i gino)
Fajnie zaczęło to wszystko się znowu bujać, nagrywki na swój kanał, nagrywki na kanał sponsora, większe zainteresowanie prowadzeniem online, większe zainteresowanie ogólnie kontaktem ze mną nawet w celu zadania jakiegoś drobnego pytania. DOBRZE JEST WRÓCIĆ!
Pozdro i udanego poniedziałku!
#mikrokoksy #sterydy #silownia #dieta #mirkokoksy #lewusmusisz
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz@pasta_alla_carbonara: Do stracenia
@pasta_alla_carbonara Sport ekstremalny to nigdy nic wspólnego ze zdrowiem, pomijam już fakt, że kulturystyki nawet nie nazwałbym sportem. Elementem sportowym jest to, że spacerujesz, trenujesz na siłowni i kręcisz na rowerku. :D
@Imie_Lukasz_Nazwisko_PoTacie To jest bardzo trafne.
@Lewusx: Sam jestem po zapaleniu mięśnia sercowego i z ostrą niewydolnością :(