Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Leszek86, ..., ile tej składki zdrowotnej płacisz?
Jak byłam ostatnio na SOR-ze to "laski" z recepcji pierd0liły o tym, jaki biszkopt jest najlepszy. Z 10 minut zajęło im wklepanie skierowania. Tę twoja i moją tym samym, co stare baby.
Masz już kombinerki? Bo coś mi ojcem ciągnie od twojej historii.
Czekam na kolejne! ( _)
Boli cię ten palec?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Leszek86: najgorzej, kolego, najgorzej ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Człowiek by myślał, że z otwartym palcem łatwiej by było ogarnąć wizytę, a tu taki luj (,)

• Odpowiedz
@Leszek86: Każdy ten wpis utwierdza mnie w przekonaniu, że służba zdrowia w tym kraju powinna być sprywatyzowana już dawno temu… powodzenia Miras i nie daj się tym „s--------m”
  • Odpowiedz
@Leszek86: jedź gamoniu na IP i niech ktoś ci zrobi plastykę w trybie ostrodyżurowym, zanim infekcja się tam wda i trzeba będzie amputować paliczek
  • Odpowiedz
@Leszek86: a czy Ty nie miałeś czekać dopóki nie przyjmą Cię odrazu na oddział? Nie możesz iść prywatnie do gabinetu lekarskiego zapłacić i żeby Cię przyjął następnego dnia?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Leszek86: Witamy w Polsce. A teraz idź do kadr i poproś o rozpiskę ile dokładnie płacisz składek zdrowotnych żebyś wiedział jak bardzo jesteś ruchany
  • Odpowiedz
a czy Ty nie miałeś czekać dopóki nie przyjmą Cię odrazu na oddział? Nie możesz iść prywatnie do gabinetu lekarskiego zapłacić i żeby Cię przyjął następnego dnia?

@balbezaur: Ja z chęcią poszedłbym gdzieś i załatwił to prywatnie ale naprawdę nie wiem gdzie. Byłem w dwóch placówkach prywatnie u ordopedała (tą wizytę opisałem w jednym z poprzednich postów) i u chirurga ale obaj kazali mi iść do szpitala.
  • Odpowiedz
Witamy w Polsce

@Kismeth: problem w tym, że tego nie widział żaden lekarz poza tym z poradni. Gościu gada z samymi sekretarkami które nie mają pojęcia o powadze sytuacji ani w ogóle nie medycynie. Powinien zgłosić się na IP z tym skierowaniem i tego samego dnia odbyłby się zabieg
  • Odpowiedz