Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@churros8 przyszyli ale w samej końcówce opuszka jest już bardzo drobne ukrwienie i połączenie tych naczyń to rzecz trudna jeśli nie niemożliwa.
Także było przyszyte i szansa była 50/50, albo się przyjmie albo nie. Ba, nawet bym powiedział, że była ogromna szansa że się nie przyjmie bo tak to po prostu jest.

Gdyby jeszcze chłop trafił na kogoś kompetentnego w temacie to może byłaby szansa.
A ze trafił na zwykłego lekarza,
  • Odpowiedz
@Leszek86 ten wpis to kwintesencja NFZ ( ͡° ͜ʖ ͡°) nasi politycy z IQ bakłażana po przetrąceniu przez tira, nie potrafili wpaść na tak jakże trudny pomysł jakim jest usprawnienie rejestracji do lekarzy. A było tak blisko k#rwa był koronawirus to małpa w zoo by się domyśliła, że należy zatrudnić dodatkowe osoby do rejestracji żeby zmniejszyć tłok w poradniach ( większa liczba rejestratorek - mniejsze kolejki- sprawniejsze
  • Odpowiedz
@Leszek86: A wez zaszalej i sprawdź na stronach NFZ jakie są warunki kontraktu tego szpitala w kontekście przyjęć na oddział ze skierowaniem na „cito”

Stronka wredna i trzeba się naszukać ale znajdziesz.

Jak masz jak to sobie wydrukuj żeby pani przeczytać i nic nie
  • Odpowiedz
  • 13
@Leszek86 Ja bym spróbował na SOR w CKD na pomorskiej i nie pokazywać skierowania tylko udawać, że Cie mega boli i tak dalej. Jak miałem złamań kość ramienna i też miałem skierowanie do operacji z Medicovera to odwiedziłem szpital na Źródłowej ale doktor wkręcał, że będę z tydzień czekał na metalowa płytkę, która musza wstawić, że oni taka operacje robią raz na 2 lata i mogę później nie ruszać ręką bo
  • Odpowiedz
  • 8
Też jej chcieli przyjąć, że nie jej rejon.Jak wróciłem na Źródłowa to inny doktorek i też ściemy, że nie będę ręką ruszał. W końcu pojechałem do CKD, Przyjęli mnie w ciągu godziny. Był tam ordynator ortopedii całego województwa i skończyło się na gipsie. Kazał mi wybrać czy wolę gips bezpieczniej, czy operacje, mniej bezpiecznie ale krótszą rehabilitacja. Jak mu opowiedziałem o moich wycieczkach to tylko się zaśmiał. Na wizyty kontrolne też tam
  • Odpowiedz
Tak sobie myślę - a może poprosić chirurga żeby zrobił mi z tej kości np wykałaczkę do zębów - zawsze będę mieć przy sobie i jeszcze tą małą szufladkę na karte sim otworzę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Leszek86: Od siebie polecam WAM, składali mi tam płytkami kości dłoni po operacji. Na oddział przyjęli szybko. Później ciężko się dodzwonić i rejestrować trzeba się osobiście. Ja mam ten plus, że jestem krwiodawcą i nie muszę długo czekać na wizytę. Mam teraz do wyjęcia te płytki, ale przez covida wszystko się opóźniło i chwilowo olałem temat bo jakoś specjalnie to nie przeszkadza. Lekarz powiedział mi, że jak chce czekać to
  • Odpowiedz