Aktywne Wpisy
Grooveer +18
nightmeen +143
Od marca tego roku media społecznościowe i portale zdominowane były przez doniesienia o niszczejącym, pozostawionym bez żadnego nadzoru domu Wielkiego Brata. Z ciekawości postanowiłem sprawdzić, co się zmieniło po tych wszystkich publikacjach i wybrałem się, aby zobaczyć, jak to miejsce wygląda dziś.
Zlokalizowany w niezwykłym krajobrazie z rozległym stawem i starodrzewiem w tle, projekt stanowił próbę wydobycia i podkreślenia piękna lokalizacji. Większość elewacji została pokryta sosnowym drewnem, co stanowiło próbę zestawienia luksusowej
Zlokalizowany w niezwykłym krajobrazie z rozległym stawem i starodrzewiem w tle, projekt stanowił próbę wydobycia i podkreślenia piękna lokalizacji. Większość elewacji została pokryta sosnowym drewnem, co stanowiło próbę zestawienia luksusowej
#zalesie #bekazpodludzi #patologiazmiasta #patologiazewsi
Wracam wczoraj z pracy do domu.
Po drodze spotykam grupkę dzieciaków, które pastwią się nad innym.
Wyzwiska, kopania, plucie.
Podchodzę do największego agresora i się pytam czy masz wszystko dobrze z głową i żebyście zostawili chłopaka.
Dodam jeszcze, że to były dzieci maks 3-4 klasa podstawówki.
Od dzieciaka usłyszałem takie epitety, że ja pijany nikomu bym tak nie powiedział.
12 latek nawet powiedział, że rucha mi matkę.
I żebym zamknął ryj bo mnie "#!$%@?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#!$%@?łem mu takiego kopa na szczękę, że się zakrył nogami, wziąłem poszkodowanego chłopaka za rękę i poszedłem dalej, chłopaka zostawiłem na pierwszym skrzyżowaniu, żeby bezpiecznie wrócił do domu.
Nigdy bym nie uderzył dziecka ale przy takiej patologi jaką synek zaprezentował musiałem. Pewnie jak bym go wziął za fraki i zaprowadził do domu, żeby pogadać z ojcem.
To albo:
- otworzyłby mi jakiś totalny patus wierny kibic klubu piłkarskiego
- albo jakiś zamożny korpo szczur który nie potrafi się zająć dzieckiem i zrobił z niego rozpieszczonego Oskarka, któremu się wszystko należy.
Mam nadzieje, że dzieciak jest cały a mnie nie będzie szukała policja...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611c9c96f81bf9000b2c73b2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@BIGos11: i see what you did there
Potwierdzam byłem tą szczęką
Do wykopkow wyzej nigdy nie dotrze ze agresja rodzi agresje a pas czy kopniak na morde to nie jest wychowawcze rozwiazanie.
Ty z reszta nie jestes od tego zeby wystosowac dziecku kare albo probowac go wychowywac.
@MilusiMisio: w tym wypadku jest. Pokazuje gówniarzowi że są nieprzekraczalne granice a on sam nie jest panem świata i wszystkie czyny mają swoje konsekwencje. Niestety ale na pewnym etapie ból fizyczny jest najskuteczniejszym lekarstwem.
@MilusiMisio: Jestem przeciwnikiem przemocy i zawsze się staram rozwiązywać problemy bezkonfliktowo, ale w przypadku patusów nie ma zbyt wielu skutecznych argumentów poza solidnym kopem. Tak że tryglodytów słowem nie ostudzisz, ale kopem już tak.
@Arytmetyk: ej, ale ty tak serio?xD Pamiętam jak zawsze za podwieka nie mogłem się nadziwić jak dorośli chcieli mnie "czegoś nauczyć" jakimiś #!$%@? "konsekwencjami" na kiju, a w praktyce miałem to kompletnie w tyłku bo wiedziałem że te "konsekwencje" to jedynie implikacja zostania przyłapanym i dorosłego który podjął taką #!$%@?ą decyzje. Dzieci to dosłownie psychopaci bez rozwiniętego współodczuwania
@Plp_: no, tak może być xD
@janznetu być może to rodzice się nad nim znęcają i przez co odreagowuje na innych, jakby kurcze nie znasz jego historii, zero empatii czy pomyślunku w was, i tak nawet jakby był skurvvielem od urodzenia to przemoc na nim niczego go nie nauczy :))
@lov3Tbon3: bo nie popieram bicia dzieci? wy wszyscy macie patologiczne mózgi
Jakby nie patrzeć to dziecko nie zachowywało się jak dziecko tylko jak mały zwyrol więc dobrze zrobiłeś.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Miód nam moje oczy. Szkoda, że nie nakręciłeś tego zdarzenia. Gratuluję.