Aktywne Wpisy
jmuhha +52
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
WujaTHC +230
Tak patrzę na zoomerów w robocie to przypominają mi się moi rodzice - pisanie na klawiaturze jedną ręką i zazwyczaj jednym palcem, włączanie i wyłączanie kapsloka żeby napisać jedna wielką literę, nieużywanie jakichkolwiek skrótów klawiszowych tylko prawy myszki, kopiuj, prawy myszki, wklej xD Smartfonizacja społeczeństwa widzę idzie pełną parą xD. Jedyna nadzieją w gejmerach komputerowych bo oni wiedzą o co chodzi w życiu......
#korposwiat #pcmasterrace
#korposwiat #pcmasterrace
Protip dla was, podrywajcie na imprezach, koncertach, domówkach. Jak chcecie szare myszki to macie jakies konwenty fantasy, klub książki, akcję sprzątania lasu, cokolwiek. Wszędzie wypadniecie lepiej mówiąc "o też sprzątasz las" niż "dasz mi swój numer bo widziałem jak idziesz od tamtego zakrętu?"
#podrywajzwykopem #wyryw #tinder #zwiazki #blackpill #stulejacontent #przegryw #protip #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Geralt678: w ogóle nie ma co. Przecież to jest mega creepy tak podbić do nieznajomej osoby.
Nie ma czegoś takiego jak podryw. Podryw nie istnieje. Jaka w ogóle jest definicja podrywu? Nie podobasz się dziewczynie, ale swoim gadaniem i zachowaniem ja w sobie #!$%@?? Buhaha. Podryw = gwałt
Nie ma czegoś takiego jak podryw, jest kobiecy wybór. Kobiety od lat wybierały sobie facetów. Facet który spodobał się kobiecie nie musiał nic
@Ponury_Dewiant: #!$%@?, jak ci ludzie kiedys mogli żyć xD
https://youtu.be/W7Ztq4qgKlg
https://dziendobry.tvn.pl/a/artysta-uwodzenia-stalkowal-38-kobiet
@Estetykatopodstawa: przecież kiedyś małżeństwa były aranżowane, nikt nikogo nie zagadywal tylko ludzie cię sobie przedstawiali.
Normalne poznanie jest wtedy, gdy ktoś cię poznaje z różową, znajomi, pracodawca itd. zagadywanie to cringe
Ty naprawde widzisz, co za bełkot piszesz?
Nie było nigdy takiej epoki, gdzie ludzie się poznawali na ulicy masowo i było to uważane za normalne. Owszem, jakieś gadanie o dupie marynie, small talki na ulicy przejdą, ale nie podryw.
Ludzie od zawsze poznawali się przez znajomych, szkoły, prace itd. Ktoś zna dwie osoby i przedstawia je sobie. Albo poznajesz się w innym celu np zawodowym i coś
Bo po prostu robię to, gdzie czego polacy się wstydzą, a w innych krajach to normalne