Wpis z mikrobloga

Tak patrzę na zoomerów w robocie to przypominają mi się moi rodzice - pisanie na klawiaturze jedną ręką i zazwyczaj jednym palcem, włączanie i wyłączanie kapsloka żeby napisać jedna wielką literę, nieużywanie jakichkolwiek skrótów klawiszowych tylko prawy myszki, kopiuj, prawy myszki, wklej xD Smartfonizacja społeczeństwa widzę idzie pełną parą xD. Jedyna nadzieją w gejmerach komputerowych bo oni wiedzą o co chodzi w życiu......

#korposwiat #pcmasterrace
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WujaTHC: no i co? oni się o---------ą i wciąż mają płacone. Czasami zazdroszczę tego jak bardzo mają w------e, ja zostałem wytresowany na pracowitego niewolnika i mimo tylko 26 lvl z---------m zamiast się obijać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 68
@Sisal jeny ale tak się zesrać i próbować zgnoic drugiego człowieka tylko dlatego że napisał że smartfoniki upośledzają ludzi xD
  • Odpowiedz
@WujaTHC: Dodajmy do tego jeszcze upowszechnienie się dostępu do tanich legalnych źródeł gier i filmów. Nie żebym popierał piractwo ale każdy kto zbrickował komputer rodzinny poprzez ściąganie podejrzanych plików z jeszcze bardziej podejżanych stron i potem próbował go panicznie naprawić. A teraz klikasz wyraźnie oznaczony przycisk w dobrze zaprojektowanym UI a gra sama się gdzieś instaluje, aktualizuje i powiadamia że jest gotowa do uruchomienia.
Nie żebym uważał że kiedyś było
  • Odpowiedz
@WujaTHC: czyli to ze gracze PC najlepiej opanowali komputery to prawda? Mam nadzieje ze moje podejrzenie co do znajomosci języka angielskiego okaże się bujdą.
  • Odpowiedz
Podobnie jak nie umieją przeczytać godziny z zegara analogowego xD

@lord_xenu: ja też nie potrafię właściwie zawsze miałem z tym problemy, ja żeby przeczytać godzinę z zegara analogowego to muszę z 1 minutę postać nad tym i policzyć co on tam wskazuje. Nie wiem może głupi jestem, kiedyś jak chodziłem do szkoły i nie miałem zegarka i telefonu to patrzyłem na zegarki analogowe w klasie to potrafiłem je sprawnie czytać
  • Odpowiedz
@WujaTHC: To prawda, jeden z amerykańskich wykładowców zauważył, że studenci nie rozumieją koncepcji katalogowania i hierarchii z tym związanej. Wszystko właśnie przez nowoczesne interfejsy, w których ukrywa się taką strukturę.
  • Odpowiedz
@Waffenek: ja korzystałem z torentow org Usługa kosztowała 7,50 i strona miała moderację która sprawdzała czy w torrentach nie ma jakiś gowno wirusów czy skryptów dodających śmieszne rzeczy to pliku host.
  • Odpowiedz