Wpis z mikrobloga

@Zielonykubek: czytałem ostatnio dokument (statystyki) Urzędu Miasta. Prym w ilości emerytów wiodą teraz Bartodzieje. Do momentu przeczytania tego dokumentu też myślałem, że Leśne :)
  • Odpowiedz
@UFC_Jest_W_Dupie: jak chcesz blisko centrum i cywilizowaną okolicę to Botaniq Chodkiewicza 19, Platanowy Park, Budlex Sens. Nie wiem czy jeszcze coś zostało wolnego. No i ceny też odpowiednio wyższe. Albo mieszkania w kamienicach w Dzielnicy Muzycznej. W tym segmencie masz wybór:
1. Kamienice wyremontowane przez deweloperów. Cena będzie zbliżona do nowego budownictwa. Możesz mieć ścianę obok apartament na Airbnb. Ale to w sumie problem także nowego budownictwa w pobliżu centrum.
  • Odpowiedz
@UFC_Jest_W_Dupie: jakby nie patrzec to srodmiescie i okolice same pato prawie, nawet ten nowy port blisko dworcowej gdzie pato nie brakuje. nie pochodzisz z Bydgoszczy ze az tak sie dziwiles iloscia patusow w centrum?
O jakie Atrkacje Ci w ogole chodze ze np taki platanowy park nie pasuje, albo osiedla przy chodkiewicza?
Bydgoszcz niestety komienice = pato, wyjatkiem moze ta dzilenica muzyczna
  • Odpowiedz
@UFC_Jest_W_Dupie: Botaniq jest bardzo drogi i ciasny (blok przy bloku, okno w okno).
Platanowy wydaje się bardziej sensowny, większe odstępy między blokami, bliżej do Myslecinka, dalej od patoli z śródmieścia.
Wszystko przy nakielskiej to też pato (Romowie), tak samo Garbary.
  • Odpowiedz