Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 529
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zaczął się lincz na kierowcę, a według mnie zadziałał on instynktownie broniąc siebie i pasażerów autobusu. Ewidentnie na nagraniu widać, że patologia zaczęła dobierać się do drzwi w celu zaatakowania kierowcy. Reakcja mogła być tylko jedna.

@1Ameredhel1: Czy wy serio jesteście ślepi? Autobus nadjechał i pierwsze co zrobił to pieprznął w plecy babce, po tym patusy się w------y i chciały wyciągnąć kierowce. Kierowca sam ewidentnie sprowokował całą sytuację. To, że
  • Odpowiedz
Nieumyślne spowodowanie śmierć maks. Pewnie dostanie co najwyżej zawiasy

@amantadeusz: xD Chłopie jakie zawiasy, jakie nieumyślne spowodowanie śmierci?? Gość centralnie wjeżdza w dziewczynę, która stoi do niego tyłem i nie stanowi zagrożenia, wciąga ją pod autobus, nie robi kompletnie nic żeby jej pomóc i jeszcze usiłuje przejechać drugiego człowieka. Umyślne wjechanie kilkutonową puszką w kogoś, kogo jedyną winą jest że stoi na ulicy, to dla ciebie nieumyślne spowodowanie śmierci?? MOZE
  • Odpowiedz
@Pakq:
Podobno to co widzimy na początku (uderzenie w nią) jest w momencie kiedy autobus zaczął hamować bo chwilkę wcześniej oni się znaleźli na ulicy
  • Odpowiedz
Ciekawi mnie jakby się obrońcy patologii zachowali jakby otoczyła ich samochód grupka patusów, i jeden zaczął n---------ć w szybę żeby się dostać do środka.
Ciekawe czy też by daliby się mu wyciągnąć z auta, czy gaz do dechy żeby s--------ć przez osoby które tylko sobie stoją przed autem.
  • Odpowiedz
@Babazkebaba wiem co widzę, o kierowcach z doświadczenia zdanie jakie m oraz prawo do wyrażenia swojej opinii co czynię jak wszyscy inni pod tym wpisem
Poza tym są dwie perspektywy.
  • Odpowiedz