Wpis z mikrobloga

@Humbaq no nie znam się na nazewnictwie, ale nieumyślne spowodowanie śmierci to to nie jest

@naciski nie, ty tak zakładasz nie znając mnie i moich pozostalych przygód z ZTM, powiedziałeś że takie rzeczy się nie zdarzają a ja podałem jeden z wielu przypadków gdzie takie rzeczy się zdarzają. Ci ludzie mają w dupie innych ludzi. Liczy się dla nich tylko władza jaka w ich mniemaniu daje im autobus. Są nieuprzejmi
  • Odpowiedz
  • 30
@Shatter nikt by mi nie wsiadał do autobusu bo bym #!$%@? stał 30 metrów dalej XD, nie wiem co jest w trudnego w rozumieniu tak prostej rzeczy, zachowanie kierowcy było kompletnie iracjonalne
  • Odpowiedz
@AutismoHarbinger:

jeżeli mu wyszli przed autobus tak że nie miał jak zahamować

Nagle sie pojawili. Teleportowali sie tuz przed maske. Mijaja 2sekundy zanim slyszymy klakson a oni juz tam musza byc znacznie dluzej bo jednak jest to srodek drogi i pare metrow od chodnika jest.
  • Odpowiedz
@nels0n: To ktoś kopie w kabinę zamachowcom i wyzywa ich od #!$%@?, a w cb radio #!$%@?ą go za spóźnienie XDD Sam bym ruszył, lepiej żeby mnie dwóch sądziło, niż czterech niosło.
  • Odpowiedz
@deziom: No jakbyś czytać umiał, to właśnie napisałem że nie wiem ajk doszło do 1 potrącenia? XD
Widać jak wyjeżdża zza drugiego autobusu który stoi w wysepce, więc mógł się ich nie spodziewać zupełnie.
A jak Ci się patusy chcą władować do pojazdu, to masz prawo się bać o życie.

W ogóle uwielbiam jak się pobłaża patusom, a normalnym ludziom nie.
Jakby ich nie rozjuszył to by mu nie chcieli
  • Odpowiedz
no ale pewnie trzeba było odwiedzić okoliczne energy bo piąteczek, #!$%@? tam z dziećmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@patrick_baitman: To już nie można mieć 19 lat i zostawić dzieci ze swoimi rodzicami, iść na dyskotekę, a potem wrócić i dalej się dziećmi zajmować? Jesteś pewien że twoja stara była przy tobie cały czas i nie miała żadnych rozrywek, gdy byłeś w wieku tych dzieci? ( ͡
  • Odpowiedz
@zastuj: Wreszcie ktoś to napisał, aż przebierałam oczy ze zdumienia jak czytałam niektóre komentarze. Szkoda dziewczyny, a tym, którzy biją brawo kierowcy radziłabym się udać do psychiatry zanim będzie za późno.
  • Odpowiedz