@AutismoHarbinger no ja bym na przykład do nich nie podjeżdżał i albo ich minął albo się zatrzymał i zadzwonił na policję, niesamowite rozwiązanie co xD
@Humbaq no nie znam się na nazewnictwie, ale nieumyślne spowodowanie śmierci to to nie jest
@naciski nie, ty tak zakładasz nie znając mnie i moich pozostalych przygód z ZTM, powiedziałeś że takie rzeczy się nie zdarzają a ja podałem jeden z wielu przypadków gdzie takie rzeczy się zdarzają. Ci ludzie mają w dupie innych ludzi. Liczy się dla nich tylko władza jaka w ich mniemaniu daje im autobus. Są nieuprzejmi
@Shatter nikt by mi nie wsiadał do autobusu bo bym #!$%@? stał 30 metrów dalej XD, nie wiem co jest w trudnego w rozumieniu tak prostej rzeczy, zachowanie kierowcy było kompletnie iracjonalne
jeżeli mu wyszli przed autobus tak że nie miał jak zahamować
Nagle sie pojawili. Teleportowali sie tuz przed maske. Mijaja 2sekundy zanim slyszymy klakson a oni juz tam musza byc znacznie dluzej bo jednak jest to srodek drogi i pare metrow od chodnika jest.
@nels0n: To ktoś kopie w kabinę zamachowcom i wyzywa ich od #!$%@?, a w cb radio #!$%@?ą go za spóźnienie XDD Sam bym ruszył, lepiej żeby mnie dwóch sądziło, niż czterech niosło.
@deziom: No jakbyś czytać umiał, to właśnie napisałem że nie wiem ajk doszło do 1 potrącenia? XD Widać jak wyjeżdża zza drugiego autobusu który stoi w wysepce, więc mógł się ich nie spodziewać zupełnie. A jak Ci się patusy chcą władować do pojazdu, to masz prawo się bać o życie.
W ogóle uwielbiam jak się pobłaża patusom, a normalnym ludziom nie. Jakby ich nie rozjuszył to by mu nie chcieli
no ale pewnie trzeba było odwiedzić okoliczne energy bo piąteczek, #!$%@? tam z dziećmi ( ͡°͜ʖ͡°)
@patrick_baitman: To już nie można mieć 19 lat i zostawić dzieci ze swoimi rodzicami, iść na dyskotekę, a potem wrócić i dalej się dziećmi zajmować? Jesteś pewien że twoja stara była przy tobie cały czas i nie miała żadnych rozrywek, gdy byłeś w wieku tych dzieci? ( ͡
@zastuj: Wreszcie ktoś to napisał, aż przebierałam oczy ze zdumienia jak czytałam niektóre komentarze. Szkoda dziewczyny, a tym, którzy biją brawo kierowcy radziłabym się udać do psychiatry zanim będzie za późno.
Komentarz usunięty przez autora
@naciski nie, ty tak zakładasz nie znając mnie i moich pozostalych przygód z ZTM, powiedziałeś że takie rzeczy się nie zdarzają a ja podałem jeden z wielu przypadków gdzie takie rzeczy się zdarzają. Ci ludzie mają w dupie innych ludzi. Liczy się dla nich tylko władza jaka w ich mniemaniu daje im autobus. Są nieuprzejmi
@gggggggt: myślę, że prezydent miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potop: wchodzisz na swój profil, mikroblog, komentowane wpisy i masz tam wszystkie swoje komentarze
Nagle sie pojawili. Teleportowali sie tuz przed maske. Mijaja 2sekundy zanim slyszymy klakson a oni juz tam musza byc znacznie dluzej bo jednak jest to srodek drogi i pare metrow od chodnika jest.
Widać jak wyjeżdża zza drugiego autobusu który stoi w wysepce, więc mógł się ich nie spodziewać zupełnie.
A jak Ci się patusy chcą władować do pojazdu, to masz prawo się bać o życie.
W ogóle uwielbiam jak się pobłaża patusom, a normalnym ludziom nie.
Jakby ich nie rozjuszył to by mu nie chcieli
@patrick_baitman: To już nie można mieć 19 lat i zostawić dzieci ze swoimi rodzicami, iść na dyskotekę, a potem wrócić i dalej się dziećmi zajmować? Jesteś pewien że twoja stara była przy tobie cały czas i nie miała żadnych rozrywek, gdy byłeś w wieku tych dzieci? ( ͡