Wpis z mikrobloga

Gdzieś w bloku pojawił się jakiś nowy gówniak i jego rodzice wpadli na zajebisty pomysł przesiadywania z nim codziennie na balkonie/w ogródku (,) I weź tu pracuj przy otwartym oknie, gdy ćwierkanie ptaków jest zagłuszane przez wyjącego kaszojada którego słychać na całym osiedlu.
#zalesie
goferek - Gdzieś w bloku pojawił się jakiś nowy gówniak i jego rodzice wpadli na zaje...

źródło: comment_16231380562FN8rWES8ghJrlu4B72U5q.jpg

Pobierz
  • 160
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SKYFander:Masz możliwość wyboru gdzie i z kim chcesz mieszkać.

Jak mieszkasz z patusami, to nie dziw się, że się zachowują jak patusy. Jak nie odpowiada - możesz zamieszkać w innej dzielnicy lub zaakceptować fakt, że mieszkasz z patusami.

Z dzieckiem jest gorzej - nie wytłumaczysz mu, że ma się nie drzeć. Możesz je próbować uspokoić.
A jak ryczy a starzy zaniedbują dziecko, to zgłaszasz do pomocy społecznej i zabiorą je do ośrodka
  • Odpowiedz
@realizta: Ależ ja nie mówię, że dzieciak drący ryj jest ok. Jedynie mówię, że finalnym rozwiązaniem tego problemu jest wyniesienie się za miasto, bo szkoda zdrowia na mieszkanie w bloku. Kijem Wisły nie zawrócisz.

Mnie wkurzały drące ryj dzieci, remonty, psy, sąsiad śpiewający piosenki religijne całymi wieczorami - ale o ile ktoś grubo nie przeginał, nie przyczepiałem się. Niestety do mnie sąsiadka zapukała z pretensjami po tym jak sobie rozstawiłem
  • Odpowiedz
Może warto się jednak zastanowić dlaczego gnój się drze,

@realizta: chyba nie masz dzieci, co? Powodów ryku są dziesiątki a ty się weź człowieku domyśl.
Ząbkowanie to standard, tylko rozwiązaniem problemów z dzieckiem nie jest faszerowanie go środkami przeciwbólowymi?
Remonty można przecież robić w określonych godzinach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 44
@realizta: Tak, generalizujmy. Bo każdy z dzieckiem wzywa policję do remontu albo n--------a po rurach xD Czy szczytem Twoich możliwości intelektualnych jest obrażanie innych ludzi i ich dzieci?
Nie wiem czy wiesz, ale do pewnego wieku płacz jest jedynym środkiem komunikacji dla dziecka. Mało tego złość i strach są podstawowym instynktem każdego człowieka, a u dziecka dominują (mózg gadzi panie Ferdku, mówi to panu coś?). Dziecko nie musi być chore
  • Odpowiedz