Aktywne Wpisy

cheture +14
zauważyłam zależność że biegacze zawsze mają ładne dłonie

Dziewiąta runda Ekstraligi oraz zaległy mecz rundy ósmej odjechany, czas podsumować wyniki!
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
źródło: runda 9
Pobierz

#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz- nie, zwłaszcza jak widzę durnych idiotów braci Rodzeń
A tak na serio to sądzę, że bracia przyrodzeń stosują niezwykle skuteczną socjotechnikę.
źródło: bf976f99e7b03bc1b63a8fd4d57b1e6d
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Generalnie goście są szurnieci - brak węgli i wg. nich wyleczysz tym wszystko a wcale tak nie jest.
W moim przypadku trafiłem na nich, zainteresowałem sie tematem i szybko przerzuciłem sie na mniej szamańskie kanały co mówią o tej diecie.
Sa ludzie co uważają, ze cholesterol 300 i więcej to zdrowy jest xd
@tomwick55: Chleb, szczególnie ten dobrej jakości, jest źródłem błonnika i witamin z grupy B, które wspierają układ nerwowy. W czym więc miałaby pomóc rezygnacja z chleba?