Aktywne Wpisy
odyn88 +178
13 lat na wykopie i chlanie w weekendy zrobiły swoje XD przepraszam tag ( ͡° ʖ̯ ͡°) Adbuster podał mi legalne narkotyki w tunelu i wyszło jak zawsze
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
spreparowany +113
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#zalesie
@GaiusBaltar: I narzekać że somsiad od świtu ciągnikiem jeździ, albo psy w nocy szczekają, albo żaby za głośno rechoczą... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
OP zrobił niezłą zarzutkę ;-)
Fajnie, że masz drzewa wewnątrz osiedla, to takie niezwykłe. Komunistyczna wielka płyta czy drzewka wkopane przez dewelopera?
@krytyk__wartosciujacy: musiałem zniżyć się do Twojego poziomu sarkazmu.
Wykopki: Tylko #antynatalizm #childfree !!! Nie da się żyć kaszojady się drą srają biegają, jak ktoś może to mieć!
@eloar: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dziwić się potem, że wśród ludzi taka zawiść, jak ludzie są traktowani gorzej od zwierząt.
@eloar: czyli wielka płyta w wieżowcu i robienie przeciągu, żeby było chłodniej
@krytyk__wartosciujacy: nie, przeciętna wałbrzyska kamienica #pdk
Chcesz z dzieckiem wyjść na balkon/podwórko to wychodzisz, tak samo jak z psem czy kotem czy innym zwierzakiem, nie musisz się pytać sąsiadów o pozwolenie. A płacz dziecka jest naturalną rzeczą w tym świecie i wiem, że może denerwować, ale szerzenie z tego powodu nienawiści, połączonej z pogardą, jest zupełnie bez sensu xD
Tak jakby ci rodzice specjalnie denerwowali dziecko i wystawiali na balkon, żeby