Gdzieś w bloku pojawił się jakiś nowy gówniak i jego rodzice wpadli na zajebisty pomysł przesiadywania z nim codziennie na balkonie/w ogródku (╯︵╰,) I weź tu pracuj przy otwartym oknie, gdy ćwierkanie ptaków jest zagłuszane przez wyjącego kaszojada którego słychać na całym osiedlu. #zalesie
@goferek: wykopki ponarzekają, powymądrzają, popiszą co by oni nie zrobili, a dzieciak się będzie darł kolejne pół roku i nikt z tym nic nie może zrobić ( ͡°͜ʖ͡°) szykuj się
@Queltas: nikt nic nie mówi o pozwoleniu. po prostu masz nie być uciążliwy na osiedlu. był już przypadek ukarania właścicielki psa, który był zbyt uciążliwy, nie było jeszcze przypadku ukarania rodziców notorycznie ryczącego dziecka.
nie było jeszcze przypadku ukarania rodziców notorycznie ryczącego dziecka.
@eloar: bo jeśli dziecko nie jest zaniedbane i nie jest z patologicznej rodziny to nie ma najmniejszego powodu do tego, żeby kogokolwiek karać za to, że dziecko jest dzieckiem. Myślisz, że rodzice chcą, żeby ich dziecko non stop płakało?
@goferek: Od 3 miesięcy mamy w domu takiego i powiem Ci, że to nie jest normalne że dzieciak tak drze ryja. Ja normalnie mogę pracować w domu. Skoro dzieciak non stop wyje i go jeszcze wystawiają na balkon to może nie są to odpowiedni ludzie do opieki nad dzieckiem ( ͡°͜ʖ͡°)
#zalesie
źródło: comment_16231380562FN8rWES8ghJrlu4B72U5q.jpg
PobierzSą takie odstraszacze dźwiękowe. Już się pozbyłem gowniaków z balkonu bo za każdym razem jak wychodzą to drą japę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym się różnią wolni ludzie od polaczków, że Ci pierwsi coś robią a ci drudzy są ROSZCZENIOWI
@veneficuss: a jak ktoś zaciąży, to w---------ć z osiedla.
@eloar: bo jeśli dziecko nie jest zaniedbane i nie jest z patologicznej rodziny to nie ma najmniejszego powodu do tego, żeby kogokolwiek karać za to, że dziecko jest dzieckiem. Myślisz, że rodzice chcą, żeby ich dziecko non stop płakało?
@veneficuss: czyli osiedle dla osób bez dzieci to nienormalne osiedle. Mi tam pasuje, jeszcze bym ogrodził wysokim, betonowym murem. Ideał.
Komentarz usunięty przez autora
@goferek: nawet słowa dziecko nie potrafisz poprawnie napisać