Aktywne Wpisy

whiteopium +260
"siedemnaście lat żyję a ty mi piętnastka k---a dajesz?" Ktoś jeszcze pamięta jedną z najsłynniejszych rozpraw sądowych polskiego internetu? Konrad Nowacki - bo tak nazywa się nasz gagatek wyszedł z więzienia, po czym znowu nabroił a obecnie jest poszukiwany listem gończym. Ktoś go gdzieś widział? Chętnie obejrzę drugą część z rozprawy sądowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) #prawo #lublin #heheszki #kryminalne
źródło: ewe
Pobierz

_Alessandro_ +95
Dobra, ja zaczynam.
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
źródło: Naturszczyk
Pobierz![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

Bójcie się dalej szczepień, 5G i gatesa. Mam nadzieje ze wprowadza te paszporty covidowe i szury nie będą mogły nigdzie się ruszyć poza swoją piwnicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#takaprawda #szczepienia #koronawirus #szury #bekazfoliarzy
źródło: comment_1619583665DF6YsjVyolJsIiMLxANj4D.jpg
Pobierz@staryalkus: a ja mam nadzieję że razem z paszportami covidowym Morawiecki nowym ładem tak d--------i podatków że jeszcze to odszczekasz
Komentarz usunięty przez autora
ty też tu jesteś
Komentarz usunięty przez moderatora
@staryalkus: I znowu szur szura chce zwalczać ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1619590993LcygbzXmx98LU2niZoxqmL.jpg
Pobierzhttps://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/
źródło: comment_1619591367OVTsO799fKEtuihpB1XVu3.jpg
Pobierz@Chuseok: zapomniałeś o nwo i przepowiedniach majów czy coś
Nie s----------ś, czyli nie jesteś myślący xD
@staryalkus: takich słów samokrytyki to się od ciebie nie spodziewałem... W jakim kolorze masz czapeczkę?