Wpis z mikrobloga

@Zmoll: nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, że bestialakie mordesrtwa popelniaja ludzie wszystkich ras wiec wycieczki z tekstem 'N to zwierzeta' nie świadczą o Tobie najlepiej... no ale zawsze sobie łatwiej usprawiedliwic swoj rasizm ;)
  • Odpowiedz
nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, że bestialakie mordesrtwa popelniaja ludzie wszystkich ras

@kontos_stelio: Oczywiście, bestie są wśród każdej rasy. Ale to czarni stanowią 13% społeczeństwa i popełniają 52% wszystkich morderstw.
  • Odpowiedz
mam nadzieję że przynajmniej te zwierzęta dostały dożywocie albo czape

ten srodkowy ta, reszta śmieci dalej żyje, wszyscy w wiezieniu.

@skolfild: @razorn3: Davidson dostał karę śmierci w 2009 ale do dziś nie została wykonana. Wszyscy obecnie odsiadują dozywocie.
  • Odpowiedz
@Dolan: Masz rację, te śmiecie powinny być powieszone na latarni. I prawdą jest ta statystka, z czegokolwiek by wynikała, bo jedni powiedzą że rasa, inni że środowisko.

Tylko jaki cel ma punktowanie tego, że w USA czarni częściej stoją za takimi przestępstwami? Może tylko nakręcić agresję na ludzi, którzy nic złego nie zrobili.
  • Odpowiedz
Ale to czarni stanowią 13% społeczeństwa i popełniają 52% wszystkich morderstw.

@Dolan: To jest akurat ogromne uproszczenie. Na całym świecie większa przestępczość jest wśród biednych ludzi, także w Polsce. Teraz zastanówmy się kto i dlaczego jest biedny w USA...
  • Odpowiedz
@Dolan: Jestem ciekaw czy dożywocie jest dla takich jednostek faktyczną formą kary. Nie sprawiają wrażenia ludzi którzy na wolności faktycznie cieszyliby się z życia, a to co przynosi im najwięcej przyjemności, czyli przemoc, mogą również uprawiać w więzieniach. W takich przypadkach krzesło elektryczne albo stryczek wydają się być jedyną sprawiedliwą karą.
  • Odpowiedz
  • 97
@Vosemite po co podajesz statystyki? Żeby udowodnić że murzyni źli, biali dobrzy. A ja mówię w takim razie mężczyźni źli, kobiety dobre, bo tak wynika ze statystyk.
  • Odpowiedz
@Dolan: Dlaczego murzyni w Stanach mają takie śmieszne imiona? zaczynają się od przedrostka Le- albo De- Da- albo w ogóle biorą sobie imiona i nazwiska jakiś znanych polityków czy wynalazców i mamy takie potworki jak Gerorge Washington Brown albo Thomas Edison Forest.
  • Odpowiedz
@Dolan: @Vosemite: Ciężko spodziewać się innych wyników w kraju który od początku swojego istnienia aż do drugiej połowy XX wieku uskuteczniał systemowy rasizm. Polacy w latach 90 stanowili też zapewne pokaźny procent złodziei samochodów w niemczech mimo stanowienia wyłącznie małego procenta populacji RFN i co? To oznacza, że każdy polak to złodziej i podludź? Czy może stały za tym jakieś bardziej złożone powody które ludzi z polski (między
  • Odpowiedz