@Pradi: Bo Żymian nie można obrażać, mimo, że wymordowali więcej cywili w Palestynie, niż Rosjanie na Ukrainie. Czekamy na prawosławne święta w Sejmie z patriarchą moskiewskim Cyrylem na czele.
@naganiaczherculesa: @Bodziu_za_plota @hehehead Wstrzymanie się nie jest żadną przesłanką, żeby go usuwać z funkcji wicemarszałka, szczególnie, że po prostu ma takie prawo @Thunderlane Hołownia też dał Braunowi wypowiadać się po akcji z gaśnicą, po czym kiedy kontynuował swoje wystąpienie o żydach, to go wywalił.
@Pradi: Bo był z nim w koalicji 4 lata? Bo ignorował/tłumaczył jego wybryki? Bo konfa zamiast wykluczyć brauna z klubu i przeprosić ograniczyła się do ,,potępienia"? Nie tyle bosak ma dostać rykoszetem, a cała konfa musi ponieść konsekwencje i stracić wicemarszałka, kimkolwiek on by nie był.
@naganiaczherculesa: @Bodziu_za_plota @hehehead Tso? Kara za wstrzymanie się od głosu? Po to jest posłem i ma możliwość głosowania żeby móc się wstrzymać od głosu. Odkleiło was?
@marian-stefan: @Pradi OK, potem wrócę do tego momentu i obejrzę jeszcze raz żeby mieć pełny obraz. Na razie powiedziałem tylko to co zrozumiałem z innych przekazów.
@NitrousOxide: xD no nie No to jest fikołek godny konfederacji. Wg twojej logiki to największy problem z konfą ma sama konfa. To nie lewactwo odpaliło gaśnice w sejmie, a następnie wstrzymywało się i kryło sprawcę. Trzeba przyznać, że konfy nikt nie musi orać, bo za każdym jeb..dnym razem sami się orają.
lewactwo ma problem z konfą i na każdym kroku będą chcieli im podstawiać nogi
@NitrousOxide: Każdy mający rigcz i sprawny mózg ma problem z konfą. No ale kuc nie rozumiał 15 lat temu, 5 lat temu to i teraz nie zrozumie bo jest zakutym łbem ze schizofrenią paranoidalną na punkcie "lewactwa".
#sejm #polityka
@Kotlet_Rybny @Thunderlane:
Powtórzę komentarz, który
@Thunderlane Hołownia też dał Braunowi wypowiadać się po akcji z gaśnicą, po czym kiedy kontynuował swoje wystąpienie o żydach, to go wywalił.
@NitrousOxide: Każdy mający rigcz i sprawny mózg ma problem z konfą. No ale kuc nie rozumiał 15 lat temu, 5 lat temu to i teraz nie zrozumie bo jest zakutym łbem ze schizofrenią paranoidalną na punkcie "lewactwa".