Aktywne Wpisy
olito +37
Kurła, myślałem, że to jakiś chiński SUV a to Rolls Royce za 3 bańki. Koleś se kupił hot doga z czoskowym sosem i sobie je w środku w aucie. Tak trzeba żyć. #motoryzacja #samochody #luksus #bogactwo #rollsroyce
Rad-X +64
Jakie są wasze wspomnienia z lekarskiej komisji wojskowej?
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@kontos_stelio: czarni mieli 70 lat, to juz w sumie ze dwa, prawie trzy pokolenia na zmiane swojej sytuacji. Niestety, wybieraja gwalty, kradzieze i zabojstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pewnie w ramach zemsty, nie?
@Vosemite: Nie 13%. Żeby przedstawić ten problem dokladnie trzeba zauważyć, że 90% afroamerykanów w więzieniach stanowią mężczyźni w wieku 18-50 więc od tych 13% całej populacji nalezy odjąć lekko więcej niż połowę która stanowią kobiety, staruszków i dzieci.
I
Morgan Freeman to Wolny Człowiek. Taki sztandarowy przykład.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@yggdrasil: biedni czarni i systemowy rasizm. Dobrze że Nigeryjscy imigranci o nim nie wiedzą i mimo gorszego startu niż Didindu Nuffin, osiągajnięcia w szkole i zarobki mają średnio wyższe niż BIALI i dorównują Koreańczykom. A przypominam, mówimy o ludziach co urodzili sie w biednym afrykańskim państwie w którym panuje